Hírarchívum - 2008. november

Gears of War 2 - készül az első DLC?

Valószínűleg a Microsoft és az Epic sem így akarta, de idő előtt fény derült a Gears of War 2 első DLC-jének létezésére - már ha hihetünk a szemünknek.

Mozgásban a Skate folytatása

A Skate első része sokaknak bizonyított, így várható volt, hogy hamarosan jön a második rész - ráadásul egymagában, hiszen a Tony Hawk sorozat egyelőre hallgat.

Prince of Persia DLC várható a jövőben

Az Ubisoft gondozásában készülő Prince of Persia nem csak a nagyszerű történettel és grafikával kívánja levenni a játékosokat a lábukról, hanem a letölthető tartalmakkal is.

Kivesézve a WoW: Wrath of the Lich King

Még egy hete sincs, hogy megjelent a World of Warcraft új kiegészítője, egyesek máris kivesézték azt teljes egészében, s most várják a többi tartalmat.

Mozgásban a Still Life 2

A GameCo műhelyében készülő Still Life második részének jelent meg egy új videója, amelyben láthatjuk magát a gyilkost is, miként meglátogatja áldozatát.

Disciples 3: Renaissance képáradat

Új képek jelentek meg az Akella által fejlesztett Disciples 3: Renaissance kapcsán, amely egy körökre osztott szerepjáték lesz, stratégiai elemekkel tarkítva.

Nyerj eredeti Grand Theft Auto 4 PC-s játékot!

Nyereményjátékunkban egy eredeti Grand Theft Auto 4 PC-s játékprogramot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Rekordokat döntöget az Aion

Hatalmas érdeklődés övezi a játékot Koreában, ezt bizonyítja a fantasztikusan induló beta tesztelés is, ugyanis a rajongók elárasztották a szervereket már az első napon.

Burnout Paradise - játékautókkal a paradicsomban

Bár még a Vissza a jövőbe című film legendás járgánya alapján készült Jansen 88 és társai is váratnak magukra, a Criterion már elkotyogta további frissítési ötleteit.

Gamerekre is hajt az adatmaffia

Érdemes a biztonsági szoftvereket játék közben is bekapcsolva hagyni, ugyanis a Symantec felmérése szerint a játékosok is kedvelt célpontjaivá váltak az adatmaffiának.