Hírarchívum - 2008. november

Halo 3: Recon - hamarosan kiderülnek a részletek

Hamarosan új részletekre derül fény a Halo 3: Recon kapcsán, egészen pontosan a decemberi GameInformerben olvashatunk majd egy bemutatót.

Resident Evil 5 - Hamarosan itt a demó?

A Lionhead Studios-t követve a Capcom is nagy bejelentésre készül hamarosan, árulta el Jun Takeuchi egy, az Eurogamernek adott interjúban.

Képek a Wrath of the Lich King Launch Party-ról

Tömegeket vonzott a CD Projekt WestEnd City Centerben megrendezett Wrath of the Lich King nyitóbulija. Hisztéria, jelmezverseny és parkolóig álló sor fényképekben.

Megérkezett a Wrath of the Lich King

A Burning Crusade megjelenése óta jócskán eljárt az idő felettünk. Eljött az idő, hogy ismételten felvegyünk páncélzatunk és behatoljunk Northrend fagyos területeire!

Lezárult a Wrath of the Lich King nyereményjáték

Nyereményjátékunkban World of Warcraft: Wrath of the Lich King játékokat és ajándékcsomagokat sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Hamarosan online is megnyílnak Mória kapui

Két remekbe szabott trailer érkezett a The Lord of the Rings Online első kiegészítőjében bemutatkozó új vidékekről, Silvertine Lodesról és Nud-Melekről.

Újabb bannolási hullám az Xbox Live-on

A fórumokat ismét elárasztották a Microsoft újabb bannolási hullámáról szóló hírek: az elmúlt napokban több ezer játékos Live-hozzáférését törölték és tiltották le.

Call of Duty: World at War - videók a kampányból

Fantasztikus videók érkeztek a második világháborúba visszakalauzoló Call of Duty: World at War egyjátékos részéből - a megjelenés itthon pénteken várható.

Ilyen vas kell az új Prince of Persia alá

Hivatalosan is közzétették a Prince of Persia legújabb részének gépigényét: érdemes összeszedni a hozzávalókat, mert nem mindennapi kalandnak nézünk elébe!

Bejelentették a Supreme Commander 2-t

Már régóta tudjuk, hogy folytatódik a Supreme Commander, Chris Taylor és csapata viszont csak most jelentette be hivatalosan a második részt.