Hírarchívum - 2008. november

Mortal Kombat vs DC Universe - újabb kivégzések

Joker kivégzése után következzen Wonder Woman, Shang Tsung és Superman egy-egy kivégzése a hamarosan megjelenő Mortal Kombat vs. DC Universe-ből.

Leleplezték a Watchmen alapján készülő játékot

A Watchmen című képregény alapján készülő játék a The End id Nigh alcímet fogja viselni, és a mozfilm előzményeibe enged betekintést.

Mégsem lesz játék a Heroes sorozatból

2007-es bejelentésével ellentétben a UbiSoft mégsem csinál játékot az egyik magyar kereskedelmi csatornán is futó Heroes sorozatból.

Gyűjtői kiadásban is elérhető lesz a Halo Wars

Jövő februárban érkezik az Age of Empires sorozat bezárásra ítélt fejlesztőjének, az Ensemble Studiosnak az utolsó játéka. A Halo Wars gyűjtői kiadásban is elérhető lesz.

HWSW: Hamarosan élőben is közvetít a YouTube

Mégis idén, pontosabban november 22-én elindulhat publikusan is az első élő kamerakép a világ legnépszerűbb videomegosztóján, a YouTubeon - írja a HWSW.

Megjelenés előtt a Mirrors Edge - itt a launch trailer

Megérkezett a jövő héten debütáló Mirror's Edge utolsó nagy kedvcsináló előzetese. A játék egészen pontosan november 14-én jelenik meg.

Call of Duty: World at War - hív a kötelesség

"Nincs szabály. Nincs félelem. Nincs kegyelem. Csak káosz." - hangzik el a Call of Duty 5 legújabb előzetesében, melyben ismét a II. világháborúba csöppenünk.

Metal Gear Solid 4 demo a PSN-en

A júniusban megjelent Metal Gear Solid 4 mind a mai napig nem rendelkezett kipróbálható verzióval, ám végre bárki számára letölthetővé vált a PSN hálózatáról.

Fizetni kéne a játékosok Guitar Hero nótáiért?

Bobby Kotick, az Activision Blizzard fejese megérezte a pénzszagát a World of Warcraft óriási bevételei kapcsán, most már a Guitar Heróra is előfizettetne.

Letölthető a Far Cry 2 első javítása

Rengeteg játéknál előfordult már, hogy valami itt-ott nem klappolt: ezt rendszerint patchekkel szokták javítani, s most a Far Cry 2-höz is megérkezett az első.