Hírarchívum - 2008. november

The Last Remnant látnivalók

A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix csapata egy új JRPG-n dolgozik, amelynek címe The Last Remnant, s ennek kapcsán tekinthető meg néhány videó.

Aranylemezre került a Need for Speed: Undercover

Az EA Games műhelyében elkészült a Need for Speed sorozat legújabb része, amely az Undercover alcímet viseli, és hamarosan a boltok polcaira kerülhet.

Sacred 2 - a gyűjtői kiadás tartalma

Az Ascaron által fejlesztett szerepjáték már megjelent a személyi számítógépekre, ám konzolokra csak jövő tavasszal érkezik, ennek kapcsán lássuk a gyűjtői kiadás tartalmát.

Hamarosan indul a Cross Fire béta tesztje

A Cross Fire hivatalos oldalán mától bárki regisztrálhat a játék zárt béta tesztjére. A szerencsések exkluzív kulcsot kaphatnak a FilePlanettől!

Grand Theft Auto 4 - késik az X360-as DLC

Már régóta tudjuk, hogy exkluzív letölthető tartalom készül a Grand Theft Auto 4 Xbox 360-as verziójához, azonban most kiderült, hogy ez késni fog.

Magyar eredmények a WCG kölni világdöntőjében

Bár a World Cyber Games még javában zajlik, az eddigi eredmények alapján megjósolható, hogy a német házigazdák lesznek a virtuális torna győztesei.

Idén már nem lesz The Lord of the Rings: Conquest

A Lord of the Rings: Conquest megjelenési dátuma szépen csendben 2009. január 9-re tolódott, így aki betervezte a karácsonyi ork-írtást a haverokkal, annak még várnia kell.

Szerdáig tart a WOW: Lich King nyereményjáték

Szerda délután sorsoljuk a World of Warcraft: Wrath of the Lich King nyereménycsomagokat. Még nem késő, hogy te is szerencsét próbálj!

Dead Space - úton az új letölthető kiegészítők

A héten újabb, platform-specifikus kiegészítők érkeznek az Electronic Arts új sikerjátékához, a Dead Space-hez: fegyverek, kosztümök és egyéb érdekességek várhatóak.

Jövőre lemezen is megjelenik az EVE Online

A CCP által fejlesztett EVE Online hamarosan, egészen pontosabban 2009. március 10-től megvásárolható lesz dobozos formában is, az Atarinak köszönhetően.