Hírarchívum - 2008. november

Magyarországon is elstartolt a Gears of War 2

Tegnap hazánkban is elstartolt a Gears of War 2. A játékot már a premier percében be lehetett szerezni, a Sáskahorda tiszteletére ugyanis több bolt is kinyitott éjfélkor.

HWSW: Az AMD megtántorította az NVidiát

Az NVidia, mint a világ legnagyobb árbevételű grafikuschip-tervezője vissza kívánja foglalni az AMD-vel szemben elvesztett piacrészeit - írja a HWSW.

Egy teljesen új játékon dolgozik Cliff Bleszinski?

Az amerikai Electronic Gaming Monthly magazin értesülései szerint új játékon dolgozik a Gears of War sorozat atyja, Clifford Bleszinski, vagyis CliffyB, ahogy sokan ismerik.

Legendás autók a Burnout Paradiseban

Jövő év februárjában újabb Burnout Paradise DLC érkezik. A Legendary Cars Pack híres autók egész sorozatát vonultatja majd fel.

Gears of War - hamarosan kapható a Locust trófea

A láncfűrésszel felszerelt gépfegyvert műanyagból megalkotó Project Triforce újabb érdekességgel rukkolt elő, ezúttal egy Locust trófeát készítettek.

Dead Rising 2 - megesett a hivatalos bejelentés

Noha már 2006 augusztusa óta beszélik a Dead Rising 2 készültét, és tavaly volt is egy gyors leleplezés, hivatalosan csak most jelentették be a játékot.

Januárban jön a PC-s Mirror's Edge

Újabb sikervárományos cím, mely esetében a számítógépes verzió a konzolos után pár hónappal jelenik meg - legutóbb a Mirror's Edge járt így.

Need for Speed: Undercover - a sokadik trailer

Lassan nem telik el úgy nap, hogy ne érkezne újabb látnivaló a Need for Speed: Undercoverről. A mai videóban egy Porsche és egy Audi R8 harcát tekinthetjük meg.

Elkészült a Shaun White Snowboarding

A Ubisoft bejelentette, hogy befejezték az első Shaun White nevével fémjelzett snowboard-játék fejlesztését, a megjelenésre már csak durván másfél hetet kell várni.

Úton a Rock Band - Track Pack második felvonása

Bár már a folytatás is megjelent, az Electronic Arts igyekszik kihasználni az első Rock Bandben rejlő lehetőségeket, s folytatja Track Pack sorozatát.