Hírarchívum - 2008. november

Far Cry 2 - egy millió eladott példány

Az Ubisoft által fejlesztett Far Cry 2 október 24-én jelent meg világszerte, s már több, mint egy millió példányszámban elkelt mindhárom platformot együttvéve.

Richard Garriot elhagyja az NCsoft csapatát

A Tabula Rasa univerzumának megalkotója, aki nem rég tért vissza űrbéli kalandjáról, elhagyja a játékot kiadó NCsoft csapatát és új kalandokat keres.

Nagy Fable 2 bejelentés jövő héten

A Lionhead Studios bejelentette, hogy a következő hét folyamán minden Fable 2 rajongók számára egy hatalmas bejelentéssel készülnek a fejlesztőknél.

Bemutatkozik a Grand Ages: Rome

Bemutatkozik az eleinte Imperium Romanum II címet viselő Grand Ages: Rome, mely elsőre csak egy újabb Caesar-klónnak tűnik, de mint tudjuk, ezekből sosem elég!

Ubisoft kézen a Massive Entertainment

Az Activision Blizzard létrejöttekor sok más csapattal együtt a Massive Entertainment "kiárusításra" került - a svéd srácok most a Ubisoftnál találtak otthonra.

Megérkezett a Left 4 Dead Xbox 360-as demója

November 11-től, azaz mától tölthető és kipróbálható a Left 4 Dead demója. Az ingyenes változat az első két jelenetet mutatja be a No Mercy című fejezetből.

HWSW: Brutális csúcsmodell az új NVidia Quadro

Valóságos gigász az NVidia új grafikus gyorsítója, a professzionális felhasználóknak szánt Quadro FX 5800 - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.

Kedd esti galériamánia a Gamekapcson

Újabb képek érkeztek a galériában. Van BioShock, Deus Ex 3, Ghost Busters, Legendary, Left 4 Dead, The Sims 3, meg sok már egyéb jóság.

The Void - az Atari új játéka

Az Atari lassan, de biztosan kezdi visszanyerni egykori fényét, s egy új játék kiadását vállalta magára, amely a The Void címet viseli és egy akció-horror.

Újra mozgásban a Mirrors Edge

Az EA Dice által fejlesztett Mirrors Edge hamarosan megjelenik PS3-ra és X360-ra, PC-re pedig januárban, ennek örömére új videókat tekinthetünk meg.