Megérkezett a Wrath of the Lich King

  • Írta: Mast3rmind
  • 2008. november 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A Burning Crusade megjelenése óta jócskán eljárt az idő felettünk. Eljött az idő, hogy ismételten felvegyünk páncélzatunk és behatoljunk Northrend fagyos területeire!
A Burning Crusade megjelenése óta jócskán eljárt az idő felettünk. Eljött az idő, hogy ismételten felvegyünk páncélzatunk és behatoljunk Northrend fagyos földjeire!

Ugrás a galériához

Több mint 11 millió előfizetővel rendelkező MMO ismételten egy hatalmas rekord kísérletre készül. Az első kiegészítő rekordot állított fel a PC-s piacon tavaly, hiszen a megjelenés napján 1.7 millió darab talált gazdára. Ezt egy játéknak sem sikerült ez idáig megdöntenie. Reméljük a Wrath of the Lich King hasonló sikereket fog elérni és a Blizzard nem hanyagolja el a fanokat minőségi szoftverekkel. Szerencsére jelenleg a Diablo 3 és Starcraft 2 pont ezt az irányt vetíti elénk.

A Westend City Centerben hatalmas rendezvény zajlik, melyről hamarosan egy összefoglaló cikkel számolunk be

Érdekel, miket várunk a Wrath of the Lich King-ben?
Olvasd el Daks előzetesét!
4.
4.
IceColdKillah
Figyeljétek meg hogy milyen üres lesz a városXDXDXD. Na meg a boltok konzerv polcai:DDDDDDDDDDDD
3.
3.
HATRED
én tudtam hogy kurva hosszú lessz a sor és mivel nem tudnék hazjönni mivel éffélkor megy az uttsó busz inkább nem is mentem :(
2.
2.
Ghost
Megvan, megvan, megvan :)
1.
1.
Dinosaur
Átmentem most a Westendbe, k**va hosszú a sor, hogy finoman fogalmazzak! Ha beálltam volna most akkor ilyen 2 óra múlva be is jutok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...