Hírarchívum - 2010. szeptember

Új AC: Brotherhood trailer és béta csúszás

A UNKLE együttes Burn My Shadow című hangulatos száma szolgál aláfestésként az Assassin's Creed: Brotherhood akcióval túlfűtött új előzetes videójához. Ha egy szóval szeretnénk összefoglalni a látottakat, csak az "epikus" kifejezés jön a szánkra. S úgy látszik mégse olyan idejekorán bétázhatnak a szerencsések.

Játékmódokat is készíthetünk az új Motorstormban

A LittleBigPlanet inspirálta az Evolution munkatársait, mikor megálmodták a Motorstorm Apocalypse új játékmódkészítő lehetőségét. Te állítod össze a szabályokat, azután pedig oszd meg a munkádat az interneten, mert lehet, hogy később hivatalos játékmód lesz belőle!

Szépen nyitott a Resident Evil: Afterlife

Bár a készítők számtalanszor kijelentették, hogy nem folytatják a Resident Evil-filmeket, végül mégis elkészült a negyedik rész és tessék: az Afterlife nyitott a legjobban az eddigi részek közül, Paul W.S. Andersonék már az ötödik részt tervezgetik. Lesz új animációs film is egyébként.

Új motort fejleszt az Activision-projekthez a Bungie

Ma jelent meg a Halo: Reach, ezzel pedig a Bungie történetében is egy korszak zárult le. Egy sorozaton dolgozni közel tíz éven át annyira nem izgalmas, ezért is dönthettek úgy a srácok, hogy ideje valami új felé nyitni - ezért töltik a következő tíz évet az Activision szárnyai alatt.

Késik az új Red Faction, jövőre jön a Saints Row 3

A THQ jó előre belőtte a legnagyobb címeinek megjelenéseit, s bár az új Red Faction és a Warhammer 40.000: Space Marine később érkezik, mint vártuk, a listában legalább már szerepel az új MX vs. ATV és a Saints Row 3, valamint az UFC-WWE páros következő részei is feltűnnek.

Gyorsabban döntünk az akciójátékok miatt

A rochesteri egyetem kutatói szerint az akciójátékokkal játszók gyorsabban döntenek a helyes megoldás mellett, mint azok, akik más műfajt preferálnak vagy nem is játszanak. Hiába, ha kint vagy a Call of Duty csatamezején, szükséges a jó helyzetfelismerés és az éberség, különben hamar fűbe harapsz.

DiRT 3 - kétszer nagyobb, mint a DiRT 2

A Codemasters új rallyjátékában több, mint 100 útszakasz lesz elérhető, de ezen felül még számos extra elem gondoskodik arról, hogy minden idők egyik legnagyobb autóverseny címét hozzák el a britek jövőre. Az Xbox World Magazine-nak elsőként sikerült betekintést nyernie a DiRT 3-ba.

Jövő héten kap Move-támogatást a Heavy Rain

Elsőként a már meglévő Heavy Rain példányt birtoklók tölthetnek le egy patcht a PSN-ről, amely mozgásérzékelős fícsőrrel látja el a Quantic Dream játékát, majd október 7-én dobozos formában is elérhetővé válik a Heavy Rain: Move Edition.

Továbbra is jönnek X360-exkluzív FPS-ek

A Halo: Reach megjelenése nem a rendszer utolsó frencsájza az FPS-műfajban - mondja a Microsoft. A cég továbbra is megkülönböztetett figyelemmel vadássza az ígéretes fejlesztéseket, melyek talán a következő klasszikusok lehetnek a platformon.

Mozgásban az új Xbox 360 dashboard

Nem titok, hogy a menüpontok elhelyezkedése némileg leegyszerűsített formában kerül megvalósításra a Kinect startjával egy időben - erre hívja fel a figyelmet az új Xbox 360 dashboardot bemutató videó. Ügyelve arra, hogy a mancsunkkal hadonászva is viszonylag könnyedén tudjunk kotorászni a kezelőfelületen.