Hírarchívum - 2010. szeptember

AC: Brotherhood: a második fejlesztői napló

Minden út Rómába vezet, ezt az Ubisoft Montreal is jól tudja. Nem is kerteltek sokat, amikor az itáliai fővárost alapköveit fektették le, persze csak virtuális. A felemelkedés büntetősebb lesz, mint valaha. Íme a második fejlesztői monológ.

Bombaként robban a Marvel vs. Capcom 3 videója

Amaterasu, Viewtiful Joe, és Dr. Doom küzdenek New York felhőkarcolói között, a Capcom leközölte a várva-várt bunyós crossoverük, a Marvel vs. Capcom legújabb trailerjét. Nem semmi csihi-puhi várható a jövőben, csak tudd tartani a lépést.

Medal of Honor - kulcsfontosságú célpontok

Az Egyesült Államok katonai terminológiáját jelenti a "High Value Target" kifejezés. A cél lehet személy, vagy jelentős értéket képviselő objektum. A parancs fontos és elsődleges, az előljárók gyakran megkövetelik katonáiktól, hogy tegyenek meg mindent a siker érdekében.

Első életjelek a MAG 2-ről

Lehetséges, hogy az USA egyik kiskereskedelmi áruházlánca, a Walmart olyan információk birtokába jutott, ami a Massive Action Games folytatásának készültét támasszák alá? Legalábbis a honlapjuk tanulsága szerint a hivatalosan még be sem jelentett MAG 2 már előrendelhető.

F1 2010 - játék vs. valóság trailer

Vészesen közel jár már az F1 2010 megjelenése, amiről a Codemasters végig azt állította: igazi szimulátor lesz, közel az rFactor nehézségéhez és valósághűségéhez. A most befutott videón megszemlélhetjük, milyen a koreai pálya a valóságban és a játékban.

Sony: nem tudjuk túlköltekezni a Microsoftot

A Microsoft a játéktörténelem legnagyobb reklámkampányát indította el a Halo: Reach felvezetésére, s hasonlóan hatalmas marketingakciót terveznek a Kinect bemutatójára is. A Sony sem fogja vissza magát, de elmondásuk szerint pénzben nem tudnak versenyezni a Microsofttal.

Készül a Section 8 folytatása

Lassan egy éve, hogy boltokba került a Section 8, s bár a multiplayer módra kihegyezett sci-fi FPS nem váltotta meg a világot, kellemes keveréke volt a zsáner legjobbjainak, ezért el lehetett vele ütni néhány órát. A Timegate Studios a minap bejelentette a játék folytatását, amely már a jövő év elején megjelenik.

Visszautasította a Microsoftot a PopCap

Nem ma történt, de a Plants vs. Zombies alkotóinak anno 5 millió dollárt ajánlott a Microsoft, amit a PopCap menedzsmentje végül visszautasított. Most már nem zárják ki, hogy egyszer fejet hajtanak egy nagyobb cég előtt, de így sem panaszkodhatnak, jól megy az üzlet.

Kevin Butler megmozgatja a családot

Mi lehet annál jobb, mint amikor a család összeül gyerekestől, nagyapóstól, elmajszolnak egy csokitorta-szeletet, majd odaülnek kedvenc konzoljukhoz és hódolnak a Move örömeinek? A legújabb Kevin Butler-reklám szerint nem sok minden.

Quantum Theory - az X360 demóra még várni kell

A PS3-as kipróbálható változat ugyan már ma megjelent, az Xboxosok számára még e hónap folyamán nyerhetnek betekintést a Tecmo Koei Gear of War-verőnek kikiáltott játékába. Mondjuk túl sok idejük nincs a japánoknak: szeptember 28-án már a végleges változat érkezik.