Hírarchívum - 2010. szeptember

Végső stádiumba ért a RAGE fejlesztése

A játék vezető tervezője szerint a RAGE fejlesztése az utolsó fázishoz érkezett, s a megjelenésig hátralevő egy egész esztendőben nem fognak mást csinálni, mint finomhangolják a poszt-apokaliptikus shootert. Biztosra szeretnének menni, így minden játékelemet a végletekig csiszolnak.

A modern idők felé nyithat a Brothers in Arms is

A Call of Duty és a Medal of Honor után újabb sorozat nyit a modern idők háborúi felé, noha az előbb említett címek mellett a Brothers in Arms is második világháborús címként vált ismertté. Konkrét bejelentés még nincs, de Randy Pitchford és a Gearbox szerint ha lesz új rész, akkor az "más" lesz.

Molyneux máshogy akarta a Kinectet

Peter Molyneux, valamint a Rare stúdió eredetileg nem támogatták a teljesen kontroller nélküli irányítást. Úgy gondolták, bármilyen technikát is hoz össze a Microsoft, az egész kudarcot fog vallani, ha nem adnak a játékosnak valamit, amin gombok is vannak.

Nyerj PS3-as Tom Clancy's HAWX 2 játékot!

A megújult Gamekapocs első nyereményjátékában három darabot sorsolunk ki a Tom Clancy's HAWX 2 PlayStation 3-as változatából. A részvételhez mindössze regisztrálnod, majd tippelned kell három egyszerű kérdés megoldására. Siess, vasárnap már sorsolunk!

Negyedik helyen nyitott itthon a Mafia II

Jórészt a PC-s eladásoknak köszönhetően lett negyedik a hazai játékeladási toplistán a Mafia második része. A számítógépes élboly erős, nincs mit csodálkozni azon, hogy Vito Scaletta története lecsúszott a dobogóról, amelyet immáron egyébként már nem a Starcraft folytatása ural.

Ismét megrendezik az EA Sports 4v4 focikupát

Hatodik alkalommal rendezi meg az Electronic Arts az EA Sports 4v4 focikupát, amelyben a versenyző csapatoknak nem csak a pályán, hanem az ősszel megjelenő FIFA 11-ben is meg kell küzdeniük egymással. A kupáról minden versenyző ajándékkal távozhat, nevezési díj pedig nincsen.

Idén már nem jelenik meg a Conduit 2

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem kerülhet boltokba idén a Wii-exkluzív The Conduit második része. A csúszásnak természetesen üzleti okai vannak, így a telített év végi szezont elkerülendő, csak a jövő év elején jelenhet meg a játék. Az E3-as beszámolók jókat írtak róla, kíváncsiak vagyunk rá mi is!

Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n

Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzője a Take-Two negyedéves pénzügyi helyzetjelentése előtt úgy vélekedett, hogy a vártnál gyengébb értékeléseknek és a hosszú fejlesztési időnek köszönhetően a kiadó bukni fog a Mafia II-n - a Take-Two szerint ez nem így lesz, de számokat ők sem mondtak.

Összeállt a Power Gig végleges dallistája

Októberben kerül boltokba a Power Gig: Rise of the SixString, amely bár első blikkre nem különbözik a Guitar Hero és Rock Band játékoktól, a hangszer-kiegészítőket tekintve viszont egészen új megoldással ismertetik meg a játékosokat: eljött a hathúros gitárkontrollerek ideje!

Február végén jön a Killzone 3

Elkezdődött a Penny Arcade Expo, ami ugyan önmagában is örvendetes hír, viszont még jobb, hogy egyre több kiadó igazítja az eseményre a szeptemberi bejelentéseit: legutóbb éppen a Sony erősítette meg, hogy mikor kerül boltokba a Killzone 3 - igaz, ez még csak az amerikai dátum.