Hírarchívum - 2010. szeptember

Bitang jó Batman: Arkham City képek érkeztek

Kedves bőregér-rajongó egybegyűltek! Elérkezett az idő, hogy végre tisztességes ingame screenshotok érkeztek postaládánkba a Batman: Arkham Cityből. A kereken húsz képen feltűnik Kétarc, Macskanő és Joker se veled, se nélküled kedvese, Harley Quinn, vadiúj latex bőrruciban.

A Valve három nagy bejelentéssel készül

A következő 12 hónap nem telik el felgyorsult pulzus nélkül a Valve produktumaira kíváncsiak számára. Ami már eléggé rá is fér a Gabe Newell csapatára, hiszen saját fejlesztések terén bizony évekkel le vannak maradva. Bár a hír lényegi magva ennyi is, szokás szerint semmi részletet nem fedett fel minden idők egyik legsúlyosabb játékfejlesztője.

A Diablo 3 hasonló méretű, mint a Diablo 2

A Blizzard vezető directora, Jay Wilson elmondta, hogy a játék rajongói közel azonos méretekkel szembesülhetnek a folytatásban, mint látták azt az előző rész esetében. Az biztos, hogy kisebb játéktérre szerencsére nem kell számítani.

Vadiúj Mortal Kombat előzetes

A sorozat alkotója, Ed Boon szerint a rajongóknak meg kell adni mindent, amit csak akarnak. Szer felett dicséretes meglátás ez az úriembertől, jó érzéssel hanyagolva a Midway utolsó baklövéseit, a MK visszakerülhet a reflektorfénybe.

Jövő héten jön a Mafia II első DLC-je

Nem kellett sokat várni, szeptember hetedikén, azaz jövő héten máris kiegészül a Mafia II. A Jimmy's Vendetta címet viselő DLC-ben Jimmy-t irányíthatjuk majd: a kolléga a tipikus végrehajtók sorát erősíti, tudod, ő az a srác, akit felhívsz, mikor balhéba keveredsz.

Tokyo Jungle - a legújabb PS3-exkluzív

A Sony belsős stúdió mindig is abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy a nagylelkű japán cég néha-néha engedélyezett nekik egy-egy "furcsa" projektet. Nos, a Tokyo Jungle is egy ilyen, ahol a japán főváros utcáit állatok uralják, az emberek pedig elhagyták a bolygót.

Újra nekimegy az iTunes-nak a Sony

A Sony nem először próbálkozik az iTunes-hoz hasonló, egységesített felületű zene- és videószolgáltatás elindításával. Ám míg a Connect nem aratott túl nagy sikert, a PlayStation 3-ra és PSP-re érkező új szolgáltatás már némileg életképesebb lehet.

TGS 2010: Sega, Konami, Level-5, Tecmo felhozatal

A Tokyo Game Show általában a japán fejlesztők feszítéseinek színhelye, viszonylag kevés külföldi részvetellel. Valószínűleg idén sem lesz ez másként: a show egyre közeledik, s most néhány japán nagyágyú felfedte azokat a címeket, melyekkel biztos találkozhatunk majd a japán fővárosban.

Spanyolul nem, de mexikóiul tud a Kinect

A Kinect a megjelenést követően három fő nyelven érti majd meg az utasításokat, ám furcsa módon ezek között az eredeti spanyol nem szerepel, a mexikió viszont igen. A történelem visszavág az európai hódítóknak, legalábbis egy ideig, később ugyanis patch formájában ezt is pótolja majd a Microsoft.

Need for Speed: Hot Pursuit - a minimum gépigény

Bár a cím azt sejteti, idén a Need for Speed visszatér a gyökerekhez, azért új rész némileg mégiscsak más lesz, hiszen azt a Burnout-sorozatról ismert Criterion fejleszti. A kötelező konzolos megjelenés mellett szerencsére a számítógépes játékosokat sem hagyják ki a jóból, a játék gépigényét jó előre közzé is tették!