Hírarchívum - 2010. szeptember

Dungeon Siege 3 - itt az első gameplay trailer

Az már biztos, hogy karaktereinket közelebbi nézőpontból csodálhatjuk, mint az elődök esetében, a hangok és a kazamaták hangulata már most nagyszerűnek ígérkezik. Az Obsidiannak nem ment jól ez az év saját fejlesztéseiket tekintve, ám Chris Taylor hagyományait megőrizve fincsi folytatást kalapálhatnak össze a Dungeon Siege-hez 2011-ben.

Medal of Honor - helikopteres tisztogatás

Egy AH 64 teljes fegyverzetét vehetjük irányításunk alá a Medal of Honor single üzemmódjában idegvágó fejezeteiben. Az afganisztáni hegyvidék nyüzsög az ellenséges járművektől és gyalogságtól, ám társunkkal a levegőben nincs lehetetlen feladat. A MoH élményét bemutató videósorozat második részéhez érkeztünk.

Alan Wake - a DLC-k a második részhez vezetnek

Legalábbis ezt látszik megerősíteni Osarki Hakkinen, a Remedy fejesének legújabb nyilatkozata. Az úriembernek minden szavát meg kell becsülni, mert viszonylag ritkán nyilatkozik, s a ritka nyilatkozataiban még ritkábban beszél a termékeik jövőjéről.

Resident Evil 6 - minél hamarabb

Hatalmas siker volt a Resident Evil 5, ráadásul a Capcom egyébként is gyakrabban szeretne játékokat megjelentetni, így a cégvezetés előtt tiszta az út: jó lenne folytatni a zombis sorozatot minél előbb, hiszen a rajongók ki vannak éhezve a következő részre.

Lair of the Shadow Broker - fergeteges előzetes

Mozifilmeket megszégyenítő előzetessel jelentkezik a Bioware, pedig "csak" egy DLC-ről van szó. Igaz, a Lair of the Shadow Broker lesz a Mass Effect 2 legnagyobb letölthető csomagja, ilyen szintű hangulatra és sztorira azt hiszem senki nem számított.

Videóverseny - megosztásért Xbox 360 250GB

Javában zajlik a pár hete meghirdetetett IBM Smarter Cities videóverseny, az első alkotások már meg is érkeztek. Most azonban nem csak akkor nyerhetsz, ha nevezel, de akkor is, ha Facebookon vagy Twitteren megosztod a verseny hírét -ezért jár ugyanis az egyik különdíj, az új Xbox 360 250GB konzol!

Christopher Lloyd újra visszatér a jövőbe

Nyílt titok, hogy az újgenerációs Sam & Max-sorozatról ismert Telltale Games a Jurassic Park játékváltozata mellett a Back to the Future, azaz a Vissza a jövőbe című film feldolgozásán is dolgozik. Bár a játékról még mindig nem tudunk semmit, az már biztos: Christopher Lloyd újra eljátssza a Doki szerepét.

Unreal Engine az iPhone-on - működik!

Sokan a mai napig kételkednek abban, hogy az iPhone meg tudja állni a helyét, mint játékplatform, hiába bizonyítják a számok, hogy van potenciál az Apple telefonjában. Az Epic Games most előrukkolt az Unreal Engine iPhone-os változatával, ha ez nem győzi meg őket, akkor semmi.

Game Centerrel érkezik az új iPod Touch

Az Apple szinte a teljes iPod-kínálatot felújította, és a jövő héten boltokba kerülő iPod Touch játékos szemszögből is meglehetősen érdekesnek tűnik: a Game Center az Xbox Live-hoz és a PlayStation Networkhöz kísértetiesen hasonlító rendszer lesz, csak ez éppen az Apple kütyüin működik majd.

Leleplezték a Call of Duty: Black Ops multiját

Los Angelesben mutatták be a Call of Duty: Black Ops multiját: az új rész több komolyabb újítást is hoz magával, amelyek első blikkre kiválóan feldobják majd a sorozat egyébként sem unalmas többjátékos részét. Szomorú azonban, hogy valószínűleg sem publikus bétára, sem pedig zombikra nem számíthatunk.