Christopher Lloyd újra visszatér a jövőbe

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Nyílt titok, hogy az újgenerációs Sam & Max-sorozatról ismert Telltale Games a Jurassic Park játékváltozata mellett a Back to the Future, azaz a Vissza a jövőbe című film feldolgozásán is dolgozik. Bár a játékról még mindig nem tudunk semmit, az már biztos: Christopher Lloyd újra eljátssza a Doki szerepét.

A USA Today Game Hunters blogja tudott meg ezt-azt a Telltale új játékáról, s bár konkrétumból még mindig nincs sok, azért már az is valami, hogy a 71 éves színész a hangját fogja adni a virtuális Brown dokinak.

A USA Today szerint nem csak Lloyd lesz az egyedüli visszatérő, sikerült elcsábítani Bob Gale-t, a trilógia forgatókönyvíróját is. Az öt epizódosra tervezett sorozatban állítólag mindent megkapunk majd, amit a filmekben szerettünk: lesz DeLorean, Hill Valley, sőt a szereplőket is az eredeti színészekről modellezték. Arról egyelőre nincs hír, hogy Michael J. Fox elvállalja-e Marty McFly szerepét.

8.
8.
Jinbobo
Szerintem olyan lesz hogy akárhányszor nekiállunk mindíg más lesz a játékmenet meg az ending is! Minden cselekedetünk ki hat a történetre. Én várom. Ebből a trilógiából igen jó játékot lehet készíteni ha komolyan veszik! Remélem apait-anyait beleadnak a fejlesztők!
7.
7.
zeewolf576
Elég baj, biztos valami bé-kategorias cucc lesz belole, mint a samandmax, vagy a többi. Heavy Rain szerű játéknak jobban örülnék.
6.
6.
Yagami Light
Biztosan valami lopakodós játékot csinálnak belőle.
5.
5.
Yagami Light
Jajj a Vissza a Jövőbe az egyik legkedvencebb filmem.
4.
4.
exact
Aki nem bírná ki addig:
www.bttfhillvalley.co.uk

Vice City + BTTF mod. Hihetetlen jól megcsinálták. Nem egy hétköznapi mod, de nagyon jól el lehet vele lenni :D
3.
3.
Iwashi
#1: Sam & Max sorozat meg a Tales of Monkey Island, meg a Puzzle Agent. Eddig nekem mindegyik nagyon bejött, kíváncsi leszek ezt hogy hozzák össze, főleg, hogy a trilógia a kedvenc filmjeim közé tartozik.
2.
2.
pjoco
Mindjárt sírok örömömben! :D
1.
1.
Runciter
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ, BTTF KALANDJÁTÉK!
a cég előélete mondjuk nem olyan meggyőző, az egyetlen komoly név a Sam & Max sorozat, azt meg soha nem szerettem, nadeakkoris.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...