Dungeon Siege 3 - itt az első gameplay trailer

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Az már biztos, hogy karaktereinket közelebbi nézőpontból csodálhatjuk, mint az elődök esetében, a hangok és a kazamaták hangulata már most nagyszerűnek ígérkezik. Az Obsidiannak nem ment jól ez az év saját fejlesztéseiket tekintve, ám Chris Taylor hagyományait megőrizve fincsi folytatást kalapálhatnak össze a Dungeon Siege-hez 2011-ben.

Ami a grafikai köntöst illeti, mozgásban sokkal szebb az összkép, mint amit az első screenshotok alapján vártunk. Vélhetőleg remekül kiegészíti magát a harcos, varázslő és íjász kaszt. A mágia effektjei betöltik az egész képernyőt, a rideg fémek csörgése, lépteink zaja a koszos padlón, valamint a szörnyszülöttek hörgése tekintélyes audiomunkáról tesz tanúbizonyságot. Többféle stílusú kazamata, mesteri fény-árnyék effektekkel, csak a külső terepekre is legalább ennyire figyeljenek oda az Obsidiannál.

5.
5.
izomkukac
#3: azt mondják, de nem biztos :D szerintem inkább 2012
4.
4.
Nesquik
Remélem kézhez kapjuk mielőbb valamelyiket. Vagy ezt vagy a Diablo 3-at.
3.
3.
Raziel88
Elégé jól néz ki. A Diablo amúgy 2011-ben jelenik meg?
2.
2.
mephi
Ha a DIO3 előtt tud megjelenni, akkor még sikeres is lehet. Utána viszont nehezebb lesz értékesíteni a játékot. Anno az első részt nagyon szerettem. Szurkolok a játék fejlesztőinek.
1.
1.
papailajos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...