Hírarchívum - 2010. szeptember

Enslaved: Odyssey of the West - az első 15 perc

A Ninja Theory soron következő, egyedi fűszerrel felvértezett harmadik személyű nézőpontból játszható kalandjának, az Enslavednek landolt nálunk a nyitó fejezete videó formában. Az Escape pályán megismerhetjük a játék két fő karakterét, Monkeyt és Tripet, akik egy égi hajóról menekülnek a szabadság és New York felé.

Dead Rising 2: Case Zero - túl a 300 ezren

Bejött a Capcom ötlete, a játékosok imádták a Dead Rising 2 előzményeit feldolgozó Case Zero című miniepizódot, bár szokatlan döntés volt a kiadó részéről, hogy kipróbálható változatként egy pénzért letölthető játékot, és nem ingyenes demót tesznek elérhetővé.

HWSW: Bezárta a kaput a kalózok előtt a Sony

Két hét kellett a Sonynak ahhoz, hogy végleges és teljes körű megoldást találjon a PlayStation 3 játékkonzolokat érintő, augusztus második felében napvilágot látott biztonsági rés befoltozására - olvasható nagytestvérünknél, a HWSW-nél.

Tölthető a War for Cybertron második DLC-je

Rövid időn belül a második kiegészítő csomag is megjelent az elmúlt idők legjobb Transformers-játékához, a War for Cybertronhoz. A DLC újfent a többjátékos módokat bővíti, két új karaktert és öt eddig nem ismert pályát próbálhatnak ki a játékosok. Let's roll!

Készül a Top Spin negyedik része

Virtua Tennis mellett a Top Spin-sorozat is folytatódik, igaz, egyelőre úgy néz ki, hogy a Sega játékával ellentétben ez sem a mozgásérzékelős kontrollereket, sem pedig a térbeli megjelenítést nem fogja támogatni. Viszont a Mafia II fejlesztői dolgoznak rajta.

Mobiltelefonról is elérhető a VideoSmart

A mai naptól a legtöbb mobiltelefonról is elérhető az ingyenes oktatóvideókat kínáló portál, a VIdeoSmart. Nem tudsz nyakkendőt kötni? Nem tudod, hogyan kell tojásos nokedlit készíteni? Az oldalon többek között ezekre és ezekhez hasonló kérdésekre találsz választ.

The Old Republic - Revan hagyatéka trailer

A Bioware tényleg komolyan gondolja, hogy Knights of the Old Republic-szintű történetet visz az új MMO-ba. Ennek megfelelően össze is kapcsolják a történetet a régebbi játékokkal, amire a bizonyíték a most befutott előzetes: a sith-ek megtalálták Darth Revan hagyatékát!

DotA-trilógiát készít a Valve?

Akárhogy is, a cég bejegyeztette a DOTA 2 és DOTA 3 neveket a szabadalmi hivatalnál. Ez persze önmagában még semmit nem jelent, valószínűleg arról van szó, hogy ha sikeres lesz az alapjáték, akkor később jöhetnek akár a folytatások. És miért ne lenne sikeres?

Mass Effect 2: statisztikákat gyűjt a Bioware

Gondoltad volna, hogy minden egyes döntés, amit a Mass Effect 2 során hozol, nem csak a játékot befolyásolja, de eljut a Bioware-hez is? Persze névtelenül, de ez remek lehetőséget ad a készítőknek arra, hogy megtudják, mit és hogyan csinálnak a játékosok.

Álleejtős lesz a Nintendo következő konzolja

A cégvezetés ugyan egyelőre nem akarja megmondani, mikor is érkezik a Nintendo következő-generációs konzolja, ám arról biztosítottak mindenkit, hogy nem lesz egyszerű eset. Most ugyanezt erősíti meg a Metroid-sorozat egyik fő fejlesztője is, aki szerint le fog esni az állunk.