Hírarchívum - 2010. szeptember

Ingyenes marad a Call of Duty: Black Ops multija

Mark Lamia, az új Call of Duty-t fejlesztő Treyarch fejese letette a kisdobos esküt: ingyenes marad a Black Ops multija, nemhogy havidíjat, de külön Online Pass-rendszert sem vezetnek majd be a használt játékot használók ellen. Lamia szerint van más megoldás is.

Zombihentelős autós játékon dolgozik az Activision

Az autós akciójátékoknál a Twisted Metal viszi a prímet, de amíg a Sony és David Jaffe az újgenerációs részt fejleszti, az Activision is bepróbálkozik a piacon, mégpedig a Blood Drive-val. A játék jó véres lesz, megölhetünk benne egy csomót zombit, és verdák is lesznek dögivel.

Még mindig vezet itthon a The Sims 2

Mit sem változott a múlt hét óta a toplista: a dobogós helyezettek még mindig ugyanazok, lejjebb sem történt komolyabb helycsere, új trónkövetelőkből pedig pláne nem érkezett egy sem. Marad hát a Sims- és Blizzard-uralom, ki-ki örömére, ki-ki bánatára.

Portal 2 - eredetileg portálok nélkül akarták

Bizony, a Valve elmondása szerint eleinte sokat kísérleteztek azzal, milyen lenne a Portal 2, ha igazából nem is portálokról szólna, hanem valami teljesen másról. Végül aztán belátták, mi a helyes irány, s visszatértek ahhoz, ami miatt mindenki megszerette az első részt.

Deus Ex - nem butították le a konzolok miatt

Sokan még a mai napig úgy gondolják, hogy egy konzoljátéknak egyszerűbbnek, butábbnak kell lennie a PC-s verziónál, s erre még mindig sok példát látunk. A Deus Ex azonban nem ezen az ösvények jár, s egyáltalán nem lett volna más, ha csak PC-re készül.

Ismét támadja a Kinectet a PlayStation Move

Korábban már láthattuk a reklámot, melyben Kevin Butler, a Sony kamu-igazgatója elmondja, mennyire fontosak a gombok egy játékhoz, most azonban a Sony egy egész weboldalt épített erre. Az oldal elmesélt kis történet tanulságos, és poénos, de talán már egy kicsit sok.

Illegális droglaborhoz vezetett a lopott Xbox

Az Xbox lassan elég sok bűncselekmény résztvevőjeként tűnik fel, legutóbb például egy gyilkossági ügyben játszott fontos szerepet. Most azonban a történetünk sokkal vidámabban végződik: a lopott Xbox egy illegális metamfetamin laborhoz vezette a rendőrséget.

Vasárnap sorsoljuk a három eredeti HAWX 2-t

A megújult Gamekapocs első nyereményjátékában három darabot eredeti PlayStation 3-as Tom Clancy's HAWX 2 játékot lehet nyerni. A három egyszerű kérdésre vasárnap délutánig lehet válaszolni, utána pedig kisorsoljuk a szerencséseket!

11 demó lesz a PlayStation Move kezdőcsomagban

Tegnap a hivatalos PlayStation blogon megerősítették, hogy aki a Starter Pack megvásárlása mellett dönt, 11 népszerű Move-os játék próbaverzióját tartalmazó lemezt talál a csomagban az Eye kamera és a Move kontrollerje mellett. Most fény derül a játékok címeire is.

Dead Space 2 - multiplayer részletek és videó

A Spike TV-n tegnap debütáltak az EA hideglelős horror játékának online képsorai. Természetesen mind a régi rajongókra és az újoncokra is az újdonság erejével hat a Dead Space 2 társas küzdelmei. Aki eddig úgy tartotta, hogy egy túlélő-horror maradjon csak meg single-nek, arra most rácáfolnak a Visceral-nál.