Hírarchívum - 2011. április

Kipróbálható a teljes MAG

Korábban csak a PlayStation Plus előfizetők részesülhettek a Sony kegyéből, ám Észak-Amerikában már mindenki számára elérhető a MAG Trial, a heti szokásos PlayStation Store frissítés keretén belül. Lényegében a teljes verziós játékról van szó, de csak a nyolcadik szintig fejlődhetünk.

L.A. Noire - kölcsönvett filmes szekvenciák

A Rockstar új detektívjátéka, az L.A. Noire jobb esetben újradefiniálja az interaktív film fogalmát ragyogó technológiai újításai révén, ám a sikerhez mindez kevés lesz. Számos olyan jelenetet kölcsönvett a Team Bondi, amit a negyvenes évek klasszikus noir filmekben is láthattunk. A legjobb ötöt meg is nézhetjük.

Elbocsátások a Kaos és a Volition csapatánál

A THQ megerősítette, hogy 30 dolgozójától kénytelen megválni, a leépítés a Homefrontot nyélbe ütő Kaos Studiost és a Red Faction játékokért felelős Volitiont érintette. A kiadó elmondása szerint úgy kell igazítani a munkaerőt, hogy az megfeleljen a stúdiók jelenlegi szükségleteinek. Kár.

Újabb képeken a The Elder Scrolls V: Skyrim

Hat új, lélegzetelállító képet osztott meg velünk a Bethesda a közelgő nyílt világú szerepjátékából. Mivel a provincia a földrész északi részén fekszik, igen sok jég által uralt helyen, barlangokban és völgyekben fekvő tavaknál fordulunk meg. Megtudjuk azt is, hogy miként néz ki a lopakodós gyilkolás.

Kiszivárgott Forza 4 gameplay előzetes

Szinte minden előzetes spekulációt megerősít a frissen kiszivárgott profi Forza Motorsport 4 trailer - lesz kinectes head-tracking, az autós játékokban eddigi legjobb körülményeket kapjuk a kiválasztott verda megtekintésére, emellett a grafikát is érte nem kevés javulás. A Microsoft mentegetőzik.

Duke Nukem Forever - két új előzetes

Új trailereket kaptunk a 12 éve készülő Duke Nukemből. Rengeteg lehetőségünk lesz a játékban, melyek ugyan nem kapcsolódnak szorosan a továbbjutást elősegítő feladataink közé, pusztán az akció nélküli unalmas pillanatokat virágoztatják fel. Nem is akárhogyan! Duke-fanok tudják, mire gondolunk!

Novemberben érkezhet a Battlefield 3

Esetünkben nem a viszonteladók dátumlatolgatásáról számolhatunk be a Battlefield 3 megjelenése kapcsán, hiszen a novemberi dátumot a hivatalos EA Download Manager szellőztette meg. Érdekes párharc alakulhat ki az idei Call of Duty-val, mivel az is nagyjából ebben az időben landol a boltok polcain.

PC-re is megjelenik a Virtua Tennis 4

A Sega bejelentette, hogy a Virtua Tennis negyedik része PC-re is elkészül, igaz, a megjelenése csak néhány hónappal a konzolos verziók után várható. A játék vezető producere emellett a hivatalos PlayStation Blog keretein belül bemutatta a PS3-as változat extráit.

Crysis 2 - hónapok múlva jöhet a DX11 patch

Ha igazak a hírek, akár 2-3 hónapot is várnunk kell még a Crysis 2 DirectX 11-es frissítésére, miután a Crytek csak novemberben tudott nekiállni a fejlesztésének. Az infó még nem hivatalos, de a nagy csend gyanús. Közben a srácok már bejelentették: le fognak számolni a multis csalókkal.

Lelőtték az Agency-t, leépít a Sony Online

A tegnapi pletykák beigazolódtak, a Sony Online Entertainmentnél óriási leépítések voltak, három stúdiójuk lehúzta a rolót, és a The Agency című PS3-as MMO-jukat is kukába dobták. A csapat az Everquest és a PlanetSide címekre koncentrál a jövőben, és a jelenleg futó projektjeiért sem kell aggódni.