Novemberben érkezhet a Battlefield 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Esetünkben nem a viszonteladók dátumlatolgatásáról számolhatunk be a Battlefield 3 megjelenése kapcsán, hiszen a novemberi dátumot a hivatalos EA Download Manager szellőztette meg. Érdekes párharc alakulhat ki az idei Call of Duty-val, mivel az is nagyjából ebben az időben landol a boltok polcain.

Bár az Activision még be sem jelentette a legújabb Call of Duty-t, az elmúlt évek tanulsága szerint ők is november elején indítják útjára az ellencsapást. Ha hihetünk az EA Store megjelenési dátumának - amely egészen pontosan november másodikára esik -, akkor majdnem egy teljes héttel korábban jöhet ki, mint az aktuális Call of Duty epizód. Pláne a kérdéses időszakot nézve, jelentős vásárlót csábíthat el a Battlefield 3.

November 2-a egy szerdai nap, amely eltér a szokásos amerikai megjelenések dátumától, mivel az általában keddre esik, míg ugyanazon a hét péntekjén az európai premier szokványos. Hogy véletlen megszellőztetésről van szó, vagy nem, azt nem tudni, de tény, hogy egy olyan markáns cím esetében, mint a Battlefield 3, célszerű már hónapokkal a megjelenés előtt tisztázni, mire számíthat a vásárló.

46.
46.
Giggsy
#44: Na tudod... A spawnolásra nem véletlen kell várni annyit, ha rajtam múlna, még több ideig tartana. Épp az az egyik baj a MW2-vel, hogy következmények nélkül lehet idióta módjára rohangálni a pályán, ha megölnek két másodperc múlva folytathatod is. A BF-ben a hosszabb spawn idő épp azt szolgálja, hogy előbb gondolkodj és csak az után cselekedj, ne menj bele minden hülyeségbe ész nélkül.
Persze ha neked a MW2 pörgése kell, lelked rajta, de akkor el kell fogadnod, hogy a BF-fel nem téged céloznak meg a készítők. Itt a cél, a taktikus, csapat alapú viselkedés amelynek lényegesen több köze van a valós harchoz, mint a CoD-oknak.
45.
45.
Berencsit
#44: hát igen, de a Bf- multira készül mindig. ;)
44.
44.
#42: Az lehet, hogy a DICE multi sokkal körültekintőbb meg minden, de én speciel nagyon nem szeretem amikor olyan sokat kell várni a spawnolásra. Inkább menjen a rush, megjelensz rögtön és már mehet is a zúzda mint az MW2-ben (ami szerintem nagyon jó játék volt). Én ilyen agyatlan, pörgős cuccokat "szívok", túl komótos nekem a BF és a MoH mert igazából abban csalódtam sajnos...a single isteni volt de a multi..már az is kár hogy csak csapatalapú...
43.
43.
McDuff
engem már meg is vettek!:D
idén nem CoD-ra költök az tuti!

csak nekem tűnik kisebbnek az autó a képen a bakáknál?:D
42.
42.
Giggsy
A vitáról, hogy jó lesz e a BF3 csak annyit, hogy tegye fel a kezét, aki már csalódott valaha a DICE-ban (az új MoH-nak is a legértékelhetőbb része a multi...). És most tegye fel a kezét az, aki már csalódott a CoD-ban. Hm, hogy a második csoport sokkal nagyobb? Hát van ilyen. Tapasztalataim szerint a DICE játékai sokkal körültekintőbben és igényesebben vannak fejlesztve, ez szerintem most sem lesz másképp. Náluk inkább elhiszem, hogy azt kapom amit látok. Azt persze nem tartom valószínűnek, hogy a játék sztorija ütős lesz, de hogy a játékmenet élvezetesebb lesz, mint a CoD-é, azt az eddigi tapasztalatok alapján biztosan ki merem jelenteni.
41.
41.
HerodPK
CoD minden évben van bf re viszont carni kell mert minsosegre mennek nem mennyiségre...ez meg is fog latszani...Plane ha oilyan jo lessz az ujj BF mint azt a videokbol én latom:) nagyon varos nagyon utos...mindig is tobbre tartottam aBF et mint a codot
40.
40.
Berencsit
#39: hát ez igaz... :) de azért a Cod-al mindenki számolt (kivéve a fanokat, bár azok közül is egy páran...) hogy szar lessz. De a battlefield-ben még nemsok mindenki csalódott. ;) nalyó, a 2142-nem mindenkinek jöt be, de csak azért, mert vannak akiknek nem tetszik ha egy játék a jövőben játszódik. ;)
39.
39.
randall13
#38: Figyuzz... A CoD-ról is csak jókat írtak, egészen addig amíg meg nem jelent ;)
Kár csukott szemmel járni egy erdőben, mert arra eszmélsz hogy nekimentél egy fának. Nyitott szemmel nagyobb az esélye hogy megúszod, aztán értelmezd ezt úgy ahogy akarod.
38.
38.
Berencsit
#37: figyuzz... eddig szinte csak jókat irtak róla, és az elődjei is piszokjók voltak. itt minőségre mennek.... nem mint a Cod-ban. a Trailerek is jók.
37.
37.
randall13
#33: Látom még nem esett le.
"mert azok a kommentek semmit se érnek megjelenés előtt Úgy hogy semmit se tud magárol a játékrol... ez 10000x jobb mint az összes COD együttvéve."
mér te tudsz valamit a BF3-ról? :D Kitalálom: nem! Honnan veszed hogy egyáltalán jó lesz? o.O

#35: Nézz kiadási dátumokat, CoD1 2003-ban jött ki, BF2 2005, a CoD2-vel egy évben.
36.
36.
shatterhand
#30: na ja, de hát veszik mint a cukrot
kihagynak 1 évet akkor 2 év múlva nem biztos,hogy dupla bevételük lenne
minden évben rekordot dönt eladásban

(nem a codot védem, csak ez van)
35.
35.
pjoco
Csak úgy mondom hogy még sehol nem volt a Call of Duty mikor már volt Battlefield 2 szóval egy két ember itt elég nagy marha!
34.
34.
nex25
#6: ha játszottál vna a bf 2-vel le se irnád és ki sem ejtenéd h koppintás max visszavágás !
33.
33.
Berencsit
#32: na akkor világosíts fel a "nagy" Cod-fizikájárol. -.-" a 2. részig minden jó volt, legalábbis az akkori "követelményeknek" megfelelt... de a Half life 2-ben, ami már nem mai játék, jopbb a fizika, mint a Black ops-ban...
32.
32.
randall13
#28: Gondold már át mit írsz, saját magadnak mondasz ellent -.-"
31.
31.
gogolbordello2
A BF3 minőségben verni fogja,de nagyon.Viszont eladásban,és értékelésben megint a cod fog győzni
30.
30.
NoRush
Szerintem a CoD már picit erőltetett ... 8. rész? Mi a fenének már az, ha nem javitanak rajta semmit? Nem lesz új motor, ugyanis: "túl sok időbe tartana megirni". Akkor megint jöhet a kérdés: nem lenne jobb kihagyni egy évet aztán pedig kidobni egy ütős játékot. A válasz: Nem,nem ... Mennyi pénzük menne már el rajta.
28.
28.
Berencsit
nalyó gondoltam, hogy valaki felhozza MEGINT ezt a Cod koppintás baromságot. :D ha már felhozza valaki a kopiintásos dologot, előbb nézzen utána, vagy várja meg míg megjelenik a játék, vegye meg, kezdjen el rajta multizni stb... mert azok a kommentek semmit se érnek megjelenés előtt Úgy hogy semmit se tud magárol a játékrol... ez 10000x jobb mint az összes COD együttvéve. a copdban nincs semmi fizika, realisztikusság, stb..
27.
27.
Sarkadi
A mai nap eddigi legjobb hire! :P
26.
26.
SSJ Gábriel
#9: Én csak hasonlítottam.
Ha neked más véleményed van,hát legyen.
Én meghallgatom,elolvasom mások véleményét,de kitartok a sajátom mellett
25.
25.
SSJ Gábriel
#10: Akkor ne temessük.
Sőt:imádkozok érte!
Remélem hogy majd ha megnézek egy gameplay videót,nem unom magam halálra.
24.
24.
SSJ Gábriel
#19: Amit írtam,saját vélemény.
Számomra már unalmasak ezek a háborús játékok.
Persze,nem lesz ez rossz,csak én nem fogom megszerezni.
Szerintem ez a játék ugyanolyan lesz,mint a többi FPS.
Amúgy meg nekem nem az a fontos hogy milyen a grafó,nem az hogy milyen a látvány,még csak nem is az hogy mennyire új.Szóval én most becsületesen bevallom,most sem codozok vagy wowozok,perpilanat minecraft-ozok.
És nagyon bejön.
De visszatérve:Én már nem hiszek abban hogy számomra bármilyen FPS újat tud mutatni,ettől függetlenül még tetszhet egy-kettő.
23.
23.
shatterhand
menjenek a búsba
végre nem kellett volna várni novemberig egy jó játékra

közbe meg előkerül,hogy az mw3-nak mekkora előrendelése lesz (mert tuti az lesz) és hót zihher,hogy átteszik finomítás címén februárig
22.
22.
wildláma
"jelentős vásárlót csábíthat el a Battlefield 3." ... engem már elcsábított, sőt, a black ops elszörnyített és azóta vagyok így :D
21.
21.
SSJmeszes
Csak ne siessék el...:-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...