Hírarchívum - 2011. április

NBA Jam: On Fire Edition bejelentve

Úgy látszik, mégsem egyszeri bolondozásnak szánta az EA Sports az NBA Jamet. Októberi megjelenéssel bejelentette a folytatást, amiben ezúttal is a nagyfejű kosárlabdasztárok esnek egymásnak hamisítatlan arcade-feelinggel, XBLA-n és a PlayStation Networkon.

Portal 2 - vegyél te is lőtornyot!

Minden hétre jut egy kis apróság a Portal 2-ből, ezúttal egy olyan reklámfilmmel gazdagodhatunk, amelynek tárgyai a turretek, azaz a rögzített, mozgásérzékelős lőtornyok. Nem kevés borsot törnek majd az orrunk alá a puzzle feladványok megoldása közben, jó pár tesztkamrát tesznek veszélyessé.

15 éves a Resident Evil, videón az új játékok

Igazán stílusos keretek között ünnepli a Capcom a népszerű zombis sorozatuk 15 éves fennállását. Több régi kedvenc HD-felbontásra húzott verzióját teszi elérhetővé, de idén több új címet is megjelentet a japán vállalat - ezt mutatja be az ünneplés apropóján közzétett videó.

Arkham City - a jövőben nem kizárt a multiplayer

A Rocksteady többször is hangoztatta, hogy a Batman: Arkham City szigorúan az egyjátékos élményre koncentrál majd, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne legyen valamilyen multiplayer adalék a játékhoz. Tudják mennyire sláger manapság az online mód, ők sem akarnak kimaradni belőle.

Elérhető a Bulletstorm PC-s demója

Jóval a konzolos demók után - jóval a végleges játék megjelenése után - tölthető a PC-s kipróbálható változat is az Epic és a People Can Fly szerelemgyerekéből. Akinek valamilyen oknál fogva kimaradt volna a változatos vérontásra összpontosító Bulletstorm, íme a legjobb mód a kipróbálásra.

Unreal Engine 3 - DirectX 11-es finomságok

Ugye emlékszik mindenki a múlt havi GDC-n bemutatott Samaritan képsorokra, melyben az Unreal Engine legújabb verzióját vehettük szemügyre? Most itt van egy másik, szintén a DirectX 11-gyel elért markáns javulásnak lehetünk tanúi. A next-gen játékok valahogy így fognak kinézni.

Gears of War - csak Marcus története ér véget

Rod Fergusson, a Gears of War 3 producere árulta el a CVG stábjának, hogy bár a harmadik rész lezárja a trilógia történetét, a Gears of War univerzum nem szűnik meg létezni. A Gears 3 nem cliffhangerrel fog véget érni, de ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne bővülhetne a sorozat.

Gameplay trailert kapott a Brink

Újabb másfél perces gameplay trailert kapott a Bethesda és a Splash Damage legújabb közös munkája, a Brink. Mint az ismeretes, a játék nem szimpla FPS lesz, itt komolyan oda kell majd figyelnünk, hogy milyen kütyüket, kiegészítőket aggatunk magunkra, és a képességeinkre is muszáj ügyelnünk.

Késhet az NGP a japán földrengés miatt

A Japánt ért márciusi földrengés és cunami a szigetországban tevékenykedő vállalatoknak is bekavart, több nagyobb gyártó is kénytelen volt átütemezni a termelését a történtek miatt. A katasztrófák a Sony-nak is keresztbe tettek, és akár az NGP megjelenése is csúszhat majd.

HWSW: Az iWiW újra feltalálta a MySpace-t

Az iWiW beváltotta ígéretét és megvalósította a publikus adatlap funkciót a magyar közösségi oldalon. Mostantól minden felhasználó dönthet úgy, hogy profiloldalának egy testre szabott verziója minden netező számára elérhető legyen, írja nagytestvérünk, a HWSW.