Hírarchívum - 2011. április

Csaló az új Gamescore csúcstartó?

Egy közelmúltban útjára bocsájtott Xbox Live-hírlevél szerint már nem Stallion83-é a legtöbbet elért Gamescore a világon. Az új világcsúcstartó egy Lawlz I R ALT nevű illető, aki már közel egymillió pontot ért el. Vagyis csak papíron, hiszen egy hónappal ezelőtt alig 75 Gamescore-ja volt.

A Modern Warfare jogait szeretné West és Zampella

A közelgő bírósági csatában az ex-Infinity Ward alapítótagok, Jason West és Vince Zampella nem kevesebbért mennek vérre az Activisionnel szemben, mint azért, hogy a Modern Warfare társtulajdonosai legyenek. Ha legyőzik volt munkáltatójukat, akkor a frencsájz jövőjébe ők is beleszólhatnak.

Black Ops: Escalation - új Map Pack érkezik

Az Activision májusban újra kibővíti a Call of Duty: Black Opsot egy DLC formájában. A híreket elsőként a Game.com ausztráliai részlege szellőztette meg. A Map Pack az Escalation névre hallgat, és természetesen új multiplayer térképeket, valamint egy új zombis próbatételt hoz az online csataterekre.

További részletek a Max Payne 3-ról

Az EDGE magazin jóvoltából megkaptuk az új képeket tegnap, most pedig számos játékmeneti érdekességről hullt le a lepel a Max Payne 3 kapcsán. A bosszúállásra kihegyezett TPS-ért ugyan a Rockstar Vancouver felel, ám az egész flotta - beleértve a londoni, torontói stúdiót is - közreműködik a fejlesztésben.

Veszélyben az Xbox Live-os fiókok?

Egy magát Predatornak nevező hackernek pár nappal ezelőtt sikerült bejutnia Stephen Toulouse (Stepto) Xbox Live biztonsági főnök Live-os fiókjába, és mindezt egy hatperces videóban is megörökítette. Szerencsére nem önkényes célok vezérelték, csupán a rendszer biztonságának továbbjavítását szeretné elérni.

Olcsóbb és jobb Xbox 360 fejlesztői készlet jön

Habár általában nem szokott érdekelni minket, hogy a fejlesztők miképpen hozzák össze a játékot, csak az a lényeg, hogy az adott cím jó legyen, az új Xbox 360 fejlesztői készletek bejelentése mégis érdekes. A Microsoft tényleg sokkal hosszabb távra tervez az Xbox 360-nal, mint azt korábban gondoltuk.

Trailert kapott az MX vs. ATV Alive

A Cars: The Videogameről és az MX vs ATV Reflexről elhíresült Rainbow Studios májusban hozza el a quadok és a crossmotorok szerelmeseinek az MX vs. ATV Alive-ot, mely továbbfinomítja a közkedvelt szériát. A sportág nagyágyúit is felvonultató játékban nem a fair futamoké lesz a főszerep.

Hackerek támadták a Sony hivatalos weboldalait

Számos, a japán vállalat tulajdonában lévő, PlayStationnel kapcsolatos weboldal állt le tegnap a hackerek támadását követően. A Sony egyelőre tagad, elmondásuk szerint karbantartás okozza a kimaradásokat, ám bizonyításként napvilágra került a hackercsoport videója is.

Battlefield Play4Free - megjelenés előtti trailer

A mai napon indul útjára az EA új ingyenes Battlefield-címe, melyben akár 32-en kergethetjük egymást az online csatatereken. A korábbi teszteken minden rendben zajlott, semmi akadálya tehát, hogy a nagyközönség is belekóstoljon a BF2 hagyományába. Ennek örömére a launch trailer is befutott.

Egymillió játékost várnak a Gears of War 3 bétájára

Bár az Epic állítólag nem akar semmilyen rekordot megdönteni, de állítása szerint durván egymillió játékost vár a Gears of War harmadik részének multiplayer bétatesztjére. A szám első hallásra elképesztőnek tűnik, de ha belegondolunk, a Microsoft már összehozott ilyen kaliberű teszteléseket.