Hírarchívum - 2016. november

Torment: Tides of Numenera - kézzel rajzolva

A legtöbb hardcore szerepjátéknak kimondottan jól áll, ha meseszép, kézzel rajzolt hátterekkel operál. Nincs ez másként a Torment: Tides of Numenerában sem, a legújabb screenshotok már-már pofátlanul gyönyörűek.

Nem tett jót a Battlefield 1-nek a PS4 Pro-patch

Jó néhány játékos arról számolt be, hogy a DICE shooterének őszi frissítését telepítve a grafika minősége gyatrább lett PS4 Prón, mint a patch előtt. Ráadásul a framerate is romlott.

Így néz ki a Darksiders: Warmastered Edition

A THQ Nordic végre megmutatta, mennyi változást hoz az első Darksiders remaster-változata. A natív 4K felbontás csak a jéghegy csúcsa, tényleg alapos munkát végeztek a fejlesztők. Itt az első trailer!

Tényleg készül a Watch Dogs 2-ben leleplezett játék

A hét elején számoltunk be róla, hogy a Ubisoft a Watch Dogs 2-ben egy sci-fi projektre célozgatott, amiről most a Kotaku kiderítette, egy valóban létező, készülőfélben lévő játékról van szó.

EVE Online - most már akár ingyen is csatázhatsz

Megérkezett az EVE Online még augusztusban beharangozott frissítése, az Ascension, ami most már azt is lehetővé teszi, hogy bizonyos korlátok mellett, de akár ingyen is kipróbálhassuk az űrkalandot.

Steve Carell lesz a Minecraft-film főszereplője?

Körvonalazódik a Minecraft-film csapata, így most már nem csak az ismert, ki rendezi a filmet és írja a forgatókönyvet, de az is, hogy Steve Carell is csatlakozik a 2019 májusára időzített projekthez.

Sokat szépült a Conan Exiles

A nyár közepén bemutatott Conan Exiles-képek után újabb adag látnivaló érkezett a galériánkba. A friss felvételeken jól látni, az elmúlt hónapokban óriásit fejlődött a játék látványvilága.

Fallout-flipperen dolgozik a Zen Studios

Kiderült, hogy min szorgoskodik mostanság a Zen Studios: egy Fallout-flipperre számíthatunk legközelebb a magyar csapattól. Hivatalos megerősítés még nincs, de egy Facebookon közzétett kép már a rendelkezésünkre áll.

Dead Rising 4 - négyfős kooperatív móddal

Az IGN First rovat legújabb epizódjában a decemberi megjelenések sorát gyarapító Dead Rising 4 kapott egy komolyabb videócunamit, így megleshetjük, milyen lesz a kooperatív mód és az új zombik is bemutatkoznak.

Kipróbálható a hétvégén a The Elder Scrolls Online

Már holnaptól kitárulnak a The Elder Scrolls Online szerverei PC-n és PlayStation 4-en, és egészen a hét végéig kötöttségek nélkül játszhatunk az MMO-val. Ha úgy döntesz, hogy megveszed a játékot, az eredményeidet is továbbviheted.