Hírarchívum - 2016. november

Elérhető a Motorsport Manager

Habár szeptemberre vártuk, végül novemberben farolt be a Motorsport Manager, melyben egy fiktív Forma 1-es istálló csapatfőnökét irányíthatjuk. Az eredetileg mobilokra megjelent címet teljesen újraírták a PC-s változat kedvéért.

Friss jelenetek a Zsivány Egyes új trailerében

Hosszabban is feltűnik Darth Vader a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet legújabb előzetesében, ráadásul Jyn Erso fiatalkorába is bepillantást nyerhetünk. Tömve van eddig soha nem látott jelenetekkel a videó!

Akciódús pillanatok a The Last Guardianból

Megérkezett Fumito Ueda évek óta készülő játékának a legújabb előzetese: a videóban nincs helye tétovázásnak, leginkább feszült, akciódús jeleneteknek lehetünk tanúi. Az is kiderült, hogyan támogatja a játék a PS4 Prót.

Csak ma ingyenes a DiRT 3

A Humble Store-ban jelenleg ingyenes a DiRT 3: Complete Edition steames verziója. Az arcade ralis játék megszerzésével nem érdemes várni, elvégre az ajánlat csak szombat reggelig tart. Kellemes száguldást!

Launch traileren a Tyranny

Örülhetnek a harcore RPG-k rajongói, ugyanis végre megérkezett az Obsidian által fejlesztett Tyranny. A megjelenés alkalmából természetesen befutott a launch trailer is.

Problémásan rajtolt a Dishonored 2 PC-n

Az előrendelők már mától játszhatnak a Dishonored 2-vel, a PC-s játékosok egy része azonban problémákba ütközött. A steames értékelések alapján úgy tűnik, hogy a nincs jól optimalizálva a játék.

Ingyen játszható a hétvégén a Rainbow Six: Siege

Ingyen kipróbálható a hétvége folyamán a Rainbow Six-sorozat legújabb darabja, a Siege. Emellett a Ubisoft elárulta, hogy mikor jön az utolsó, Operation Red Crow című DLC.

The Dwarves - bemutatkozik Boindil

Új előzetest kapott a The Dwarves tavaly nyáron bemutatott játékfeldolgozása. A taktikai RPG-ben tizenhárom törpöt terelgethetünk majd, közülük való a trailerben bemutatkozó Boindil is.

Leáll a Wii U gyártása Japánban

Alig egy héttel a pletykák és a cáfolat után úgy tűnik, hogy a Nintendo mégis leállítja a Wii U gyártását Japánban. Pontos dátumot még nem közölt a vállalat és egyelőre azt sem tudni, hogy mi a helyzet a világ többi részével.

A jövő héten újra kipróbálhatjuk az Overwatchot

A Blizzard csapatalapú shooterével bárki szabadon játszhat majd a jövő hétvégén PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. Az összes térkép, hős és játékmód a rendelkezésünkre áll majd, és garantáljuk, hogy meg fogod kedvelni.