Hírarchívum - 2016. november

Mafia III - ingyenes lett az előrendelői DLC

Jól jönne néhány új fegyver? Ráadásul aranyszínű, mert az menő? Mindenki számára ingyen tölthető a Mafia III-hoz a Judge, Jury, and Executioner Pack, amihez eredetileg előrendelői bónuszként lehetett hozzájutni.

Már pénzt is költhetünk a Forza 6: Apexben

Szeptember elején lépett ki a bétafázisból a free-to-play Forza Motorsport 6: Apex, mostantól pedig a mikrotranzakciókat is élesítette a Microsoft benne. Három DLC-vel bővíthetjük az amúgy elég szűkös repertoárt.

Fallout 4 - nyakunkon a PS4-es modtámogatás

Hosszú huzavona után végre a PS4-es Fallout 4 esetében is elstartol a modtámogatás. Maga a Bethesda árulta el az örömhírt, az új funkciót épp most hitelesíti a Sony, napokon belül pedig megérkezik az új patch.

Dead Rising 4 - az első 33 perc

Naná, hogy Frank West végül nem tudott elmenekülni a zombifertőzött Willamette-ből! A negyedik részben ismét őt irányítjuk, ráadásul a hírhedt plázába is visszatérünk némi hentelés erejéig. Így kezdődik a Dead Rising 4.

Kinyitják az Xbox Preview Programot

A jövőben bárki csatlakozhat az Xbox Preview Programhoz, és a komplett rendszerfrissítések kivételével idő előtt próbálhatja ki az Xbox One új funkcióit és bizonyos játékait.

The Division - így lesz túlélőjáték belőle

Befejezte a kritikus hibák kijavítását a Ubisoft, most már jöhetnek a The Division friss tartalmai is. A Survival címet viselő DLC télen érkezik majd, és komplett túlélősdit varázsol a játékból.

Redizájnt kapott a Steam áruháza

Ráncfelvarrást kapott a Steam áruháza: a Valve-nál nemcsak az volt a cél, hogy esztétikusabbá tegyék az üzlet felületét, az ajánlások hatékonyságán is javítani szerettek volna.

Már lehet jelentkezni az új Mass Effect bétájára

A Mass Effect: Andromedából sem marad ki a multiplayer, és bár a játék megjelenésére még hónapokat kell várni, a többjátékos részt annak rendje és módja szerint bétatesztelhetjük majd. Így tudsz rá jelentkezni.

4 millió eladott példánnyal rajtolhat a Resident Evil 7

A Capcom a legutóbbi pénzügyi jelentése apropóján árulta el, hogy mire számít a januárban megjelenő Resident Evil 7-től: úgy tippeli, hogy a rajt környékén nagyjából az előző rész teljesítményét hozza majd a játék.

A Battlefield 1 lehet a DICE legsikeresebb játéka

Az első tíz nap számai rendkívül biztatóak, a svéd stúdió minden házon belüli rekordját megdöntötte az FPS, és az elemzők is hosszabb távú sikerrel számolnak. A jó hír mellé viszont jutott rossz is, a rajt után távozott a csapat fejese.