Hírarchívum - 2016. november

Új játékokkal bővült az EA Access

Ahogy azt az Electronic Arts korábban megerősítette, ma további kettő, holnap pedig egy újabb játékkal bővíti az EA Access Vaultját, így ha előfizető vagy, érdemes lehet belesni.

Trackmania Turbo - megérkezett a VR-támogatás

Ingyenes frissítésként tette elérhetővé a Ubisoft a Trackmania Turbo VR-exkluzív tartalmait, az új pályákat Oculus Rifttel, HTC Vive-val és PlayStation VR-ral is próbálgathatjuk. Ha bírja a gyomrunk.

9 gigás javítással rajtol a Dishonored 2

Érdemes bekalkulálni egy izmos letöltést a Dishonored 2 elindítása előtt, a Redditen felbukkant információk szerint a játék egy 9 gigabájtos javítás társaságában rajtol majd.

Megjelent a Robinson, itt a launch trailer

Boltokban a PlayStation VR egyik legjobban várt játéka, ennek apropóján pedig egy launch trailert is kaptunk hozzá. A Crytek egy dinoszauruszok által lakott bolygóra kalauzol el bennünket ezúttal.

Jövőre tényleg elkezdik forgatni az Uncharted-filmet

Ezt maga Shawn Levy, a projekt frissen kinevezett rendezője jelentette ki, bár elismerte, addig még el kell intézniük néhány dolgot: például a Nathant alakító színészt is meg kellene találni.

The Division - kedvcsináló a túlélőmódhoz

Extrém keménynek ígérkezik a tél a The Division New Yorkjában, ügynökeinknek a zord időjárással dacolva kell ellenszert találniuk a fertőzésükre. Miközben meleg ruhák és élelem után kutatunk, az idő egyre inkább szorít.

Unreal Engine-es játékok az új Humble Bundle-ben

Az új Humble Bundle-be olyan játékokat válogattak be a szervezők, amelyek Unreal Engine-t használnak. Kifejezetten jó áron zsebelhető be az idén debütált Dangerous Golf és az Adr1ft is.

Kiszivárgott az új Need for Speed címe?

Minden jel szerint beregisztrálta az Európai Unió védjegyhivatalánál az új Need for Speed címét az Electronic Arts. Nos, az alcím meglehetősen beszédes - elképzelhető, hogy jövőre nem a városi versenyzésé lesz a főszerep?

Netflix-sorozat készülhet egy Ubisoft-játékból?

Maga a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot erősítette meg, hogy a cég tárgyalásokat folytat a Netflixszel. Minden jel szerint a Ubisoft egyik sikercíméből TV-sorozat készülhet a jövőben.

The Wild Eight - ismerkedj meg az alapokkal!

A HypeTrain Digital izometrikus nézetben játszható túlélőjátéka tényleg nem viccel: ha a fagyos időjárás nem elég, élelmet kell szerezned az alaszkai vadonban, különféle eszközöket kell barkácsolnod és még harcolni is muszáj.