Hírarchívum - 2016. november

Megérkezett a LEGO Batman-film új előzetese

És nagyon úgy tűnik, hogy a 2014-es LEGO-film mögött álló csapat ezúttal sem fog mellélőni. Batman ismét Gotham megmentésére indul, a Joker mellett azonban Robin lábatlankodása is nehezíti a dolgát.

Left 4 Dead - kiadtak egy új kampányt hozzá

A Dam It címet viselő kiegészítőt sosem fejezték be, de most játszható állapotba hozták és ingyenesen letölthetővé tették a Turtle Rock Studios srácai. A csomagban két túlélőpálya is helyet kapott.

PS4-re is megjelenik a Nidhogg II

A Nidhogg két évvel ezelőtt alaposan meglepte az indie fejlesztések iránt rajongó közönséget, aligha meglepő, hogy az összetettebb és látványosabb folytatás már eleve multiplatform játék lesz.

Párizsba tart a Legendás állatok és megfigyelésük

Még be sem mutatkozott a mozikban a Legendás állatok és megfigyelésük, egyre több információ szivárog ki a folytatással kapcsolatban. Az is kiderült, hogy melyik városban játszódik a második rész.

Dobta az ingyenes modellt a Drawn to Death

David Jaffe új játéka mégsem free-to-play modellben látja meg a napvilágot. Az iskolai rajzokra emlékeztető látványvilággal operáló online játék hagyományos, fizetős cím lesz. Legalább tudjuk, mennyi tartalom lesz benne.

Nagyon megy az Activision-Blizzard szekere

A kiadó legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentése szerint a cég két év alatt megduplázta a havi aktív felhasználóinak számát. Továbbá a bevételei is több mint 50 százalékkal növekedtek.

Tízéves lesz a Gears of War-sorozat

A jövő héten ünnepli tizedik születésnapját a Gears of War-frencsájz. A Microsoft egy ingyenes DLC-vel készül a jeles napra, egy régi karakterre és skinekre tehetünk szert, ha ügyesek vagyunk.

A Double Fine adja ki a Knights and Bikest

Miután sikeresen összejött a pénz a '80-as évek híres gyermekfilmjeit megidéző Knights and Bikesra, a Double Fine karolta fel a projektet. A kézzel rajzolt grafikával operáló akció-RPG-ről most új kedvcsinálókat nézhettek meg.

Star Wars-színészekkel erősít a Let It Die

Luke Skywalker és Lando Calrissian megformálója is szerepet kapott a Grasshopper Manufacture legújabb free-to-play agymenésében. Igaz, még nem tudjuk pontosan, hogy melyik hőst alakítja Mark Hamill és Billy Dee Williams.

A hétvégén kipróbálható a Vermintide

Ezen a hétvégén ingyenesen nyúzható a Warhammer: End Times - Vermintide. A játék leginkább a Left 4 Deadre emlékeztet, azaz a co-op mód a szíve-lelke, ám itt zombik helyett patkányemberekkel csapunk össze.