Hírarchívum - 2016. november

December elején jelenik meg a kukoricás FPS

Emlékeztek még a Maize-re? A játékban egy érző kukoricát fogunk alakítani belső nézetben, akivel különféle rejtvényeket kell megoldanunk egy humoros történetben kalandozva. A megjelenési dátum mellett új trailer is érkezett.

Titanfall 2 - dinamikus felbontás PC-n is

Megérkezett a Titanfall 2 legújabb update-je PC-re, mely a rengeteg apró hibajavítás mellett egy nagyon fontos funkcióval is bővítette a játékot: immár PC-n is elérhető a dinamikus felbontás.

Blogajánló: Kövesd a fényt, és ne nézz vissza!

Az indie játékok piacán nehéz eligazodni, azonban egyik blogírónk, MadderBanana segít nektek: a Toucan Studio platformerét, a Selma and the Wispet mutatja be legújabb írásában.

Erős negyedéven van túl az Electronic Arts

Megérkezett az EA legfrissebb pénzügyi jelentése, a kiadó szerint kiválóra sikerült a negyedév. A Battlefield 1 alaposan megnyomta a hajrát, majdnem kétszer annyian voltak kíváncsiak rá, mint a Battlefield 4-re.

Black Mesa - nyáron jön a Xen-kampány

Régen hallottunk már a Half-Life első részének rajongói remake-jéről, de a tavalyi steames premier óta a srácok szép csendben dolgoztak a lezáráson, a Xen területeken játszódó pályákon. Jövő nyáron lecsaphatunk rájuk.

Project Wight - a sötét középkor más szemszögből

Bemutatta első játékát a stockholmi székhelyű The Outsiders csapata. A Project Wight kódnevű alkotásban egy alternatív középkort ismerhetünk meg, melyben egy elfeledett, nem emberi fajt képviselünk.

Megérkezett a DualShock 4-támogatás a Steamre

Immáron a PlayStation 4 kontrollerével is irányíthatjuk a steames játékainkat, hála a kliens legújabb bétafrissítésének. A natív támogatás azt is jelenti, hogy a DualShock 4 minden funkcióját kihasználhatjuk.

Képeken a Journey fejlesztőinek új játéka

A kaliforniai thatgamecompany nem ül a babérjain, javában készül új projektje, amiből most pár képet közzé is tett a Twitteren. Ha a stúdió előző játékait vesszük alapul, ismét egy csodálatos kalandban lesz részünk.

20 percig mozog az Infinite Warfare zombimódja

Eddig nem sokat láttunk a Call of Duty: Infinite Warfare zombimódjából, de szerencsére a fejlesztők legutóbbi livestreamje a Zombies in Spacelandre koncentrált. Mindent áthat a nyolcvanas évek hangulata.

Márciusban jön a Routine

A Lunar Software hosszú ideje készülő belső nézetes túlélőjátékának munkálatai lassan révbe érnek, és végre megjelenési dátummal is szolgálhatunk. A Routine-ban egy elhagyatott holdbázison próbálunk meg életben maradni.