Hírarchívum - 2016. november

Hearthstone - bemutatkozott az új kiegészítő

December elején, Mean Streets of Gadgetzan címmel érkezik a Blizzard népszerű kártyajátékának, a Hearthstone-nak a legújabb kiegészítése, amely rengeteg új kártyát csap hozzá az eddigi kínálathoz.

Diablo III - jövőre jön a Rise of the Necromancer

Hivatalosan is bemutatkozott a Diablo III következő nagy letölthető kiegészítése, a Rise of the Necromancer, amely nemcsak egy új játszható karaktert, de egyéb finomságokat is kínál majd.

Overwatch - bemutatkozott Sombra

Elrajtolt az idei BlizzCon, ahol a Blizzard többek között az Overwatch kapcsán is bemutatott néhány újdonságot. Egyrészt bejelentették a régóta pletykált új hőst, Sombrát, de kapunk új játékmódot, térképet, és indul majd egy profi liga is.

Hitman - lesz második szezon

Október végén befutott az epizódokra szabdalt új Hitman utolsó felvonása. Az IO Interactive azonban megerősítette, ezzel nem ér véget a 47-es világkörüli útja, ugyanis biztosan lesz második szezon.

Space Hulk: Deathwing - hamarosan indul a daráló

Új előzetest és napra pontos megjelenési dátumot kapott a Streum On Studios fejlesztésében készülő Space Hulk: Deathwing. A vérgőzős shooter az eredetileg tervezett november helyett csak decemberben jelenik meg.

Gran Turismo Sport - nem kap teljes VR-támogatást

Bár a korábbi hírek arról szóltak, hogy a legújabb, számozás nélküli Gran Turismo teljes körű VR-támogatást kap, ez nem fog megvalósulni. A Sony londoni PS4 Pro-rendezvényén már mást mondott Kazunori Yamauchi.

Tuti program novemberre: közeleg az Arcadia

Két hét múlva rendezik meg először az Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítást, amely az elmúlt évtizedek legnépszerűbb játéktermi gépeit vonultatja fel. Körülbelül kétszáz masinát vizsgálhatnak meg a műfaj tisztelői.

Watch Dogs 2 - hackeld meg Budapestet!

Közeledik a Watch Dogs 2 megjelenése, a hazai forgalmazó pedig egy jópofa minijátékkal igyekszik kedvet csinálni a későbbi vásárláshoz. Ha szeretnél részt venni a PlayOn akciójában, kattints a részletekért!

Xbox One-ra tart a Bastion

Jövő hónap elején már Xbox One-on is játszható lesz az Xbox 360-as letölthető játékok egyik legjobbja, a Bastion. Azok, akik már rendelkeznek egy példánnyal, januárig ingyen beszerezhetik majd az Xbox One-os verziót.

Vadonatúj előzetesen a Wonder Woman

Befutott a jövő nyári moziszezon egyik legígéretesebb filmjének, a Wonder Womannek a legújabb, ezúttal a történetre is jobban koncentráló kedvcsinálója. A hajtás után meg is leshetitek.