Vadonatúj előzetesen a Wonder Woman

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Befutott a jövő nyári moziszezon egyik legígéretesebb filmjének, a Wonder Womannek a legújabb, ezúttal a történetre is jobban koncentráló kedvcsinálója. A hajtás után meg is leshetitek.

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Warner és a DC a Batman és Superman közös kalandja utáni keserű szájízt Wonder Womannel fogja majd feledtetni. Legalábbis a második előzetes is igazán érdekes és izgalmas film képét festi le, így érdemes jó nagy piros körrel bejelölni a 2017. június 2-át a naptáratokban. 

42.
42.
Csoki80
Lehetne picit kigyúrtabb a hölgy, jobban illene a karakterhez.
41.
41.
delphijos
#39: Nem mondom hogy nincs igazad, de valószínűleg a mozik tapasztalata az hogy valószínúleg nem éri meg sok ilyet behozni. Ezek "rétegfilmek", és erre kisebb az igény. Az mondjuk gáz hogy pl. szerintük egy Ex Machina sem ér meg egy moziforgalmazást.
40.
40.
Chrysh
#39: *Nyelvhelyességi hibákért elnézést, de azért remélem érthető mire gondolok :)
39.
39.
Chrysh
#38: Nem azzal van a gond, hogy vannak ilyen filmek, hanem azzal, hogy bemész egy nagyobb CinemaCity moziba azzal a szándékkal, hogy egy kicsit mélyebb filmet néz sok esetben pofára fogsz esni, mert azt látod, hogy az ehhez hasonló blockbusterekkel van tele a mozikínálat.

Én nem az ilyen filmekkel szemben vagyok ellenszenves, hanem a nagy mozik filmkínálatával.
36.
36.
ollie92
Csak nekem hasonlít picit 'Muria kapitány első részére ? Amúgy fasza trailer, jó kis egyszernézős film lesz.
34.
34.
kamgecam
#20: Rendben padavan kapsz egy esélyt.:)
https://www.youtube.com/watch?v=2HEUqUMvpDM
20.
20.
ilovenancythompson
#17: lol, kösz mester, ezen jót röhögtem, holnap jelentekezem nálad csuklyás felsőben jedáj képzésre, lécci vegyél elemet a fénykardomba.
18.
18.
kamgecam
#14: +1
Szerintem az eddigi legígéretesebb Dc movie. Aztán majd kiderül, estünk pofára már egy-két ütős trailer után.
17.
17.
kamgecam
#8: Akkor nősz fel majd igazán amikor elég idős leszel hozzá hogy újra élvezni tud az ilyen jellegű filmeket.
14.
14.
hedzsooo
#8: Aha, persze. Mert régen nem meséltek az emberek egymásnak kitalált történeteket, csak bambán, némán szotyizgattak, v. csakis pletykálni tudtak valódi, megtörtént dolgokról ill. politizálni tudtak még estleg aztán szevasz, igaz? Nem neked való film, aztán ennyi, nem kell ezt ragoznod. Meh

Másrészről ennél a fantasy filmnél nekem is vannak most még kétségeim de nem hiszem hogy kihagyom. Elvégre MARVEL + DC rajongó is vagyok, így min. 1x látnom kell. (Igen, egyiket sem utálom.)
10.
10.
giga321
Én is sokat várok tőle mint anno a Suicide Squadtól (mondjuk nekem bejött az is), de itt összesezdettebnek tűnnek a dolgok.
8.
8.
ilovenancythompson
azt hiszem most nőttem fel...kosztumos ugrálnak ... megmentema világot.. atyaúrsiten ha egyedül szotyizok 90 percen keresztül egy sámlin annak több értelme van mint ezeknek a filmeknek. Szupergáz.
7.
7.
DON GONDOCS
Ebben valahogy jobban bízok mint a BVS-ben, azis jó volt, de volt több olyan részlet ami egyszerűn nem illett a filmbe. Itt azért nincsennek nagy elvárások. Láttam Dc-s animációs filmeket volt 1 Wonder Woman főszereplésével. Nem volt rossz, de semmi emlékezetes. A trailer nagyon biztató.
6.
6.
Gykrizsi
#4: Mivel rosszabb ez mint a nyolcezredik Marvel film?
4.
4.
redsovi
Süllyed a DC hajója nagyon csúnyán
3.
3.
imchristailor
Gyanús, hogy ezért nem fogok mozit fizetni. Legalább a végén az a Wonder Woman theme song elég jó.
2.
2.
Mortis
#1: van már több is, de megnyugodhatsz, lesz még több.
1.
1.
Ennek a felnőtt verzióját nézném meg igazán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...