Hírarchívum - 2016. november

Guardians of the Galaxy-játékon dolgozik a Telltale?

Hiába tudjuk tavaly óta, hogy a Telltale a Marvellel is összeállt egy játék erejéig, a közös projektjükről egészen eddig semmi konkrétumot nem lehetett hallani. A Guardians of the Galaxy lehet a következő kiszemelt?

Igazi 4K-s élmény várható az Xbox Scorpiótól

Nem ez az első alkalom, hogy a Microsoft hangsúlyozza, a jövő évre időzített, jelenleg Scorpio kódnéven futó erősebb Xbox One bizony natív 4K megjelenítésére is képes lesz.

Sniper: Ghost Warrior 3 - fél óra lopakodás

A tervezettnél sokkal később, két hónapos csúszással jelenik csak meg a Sniper: Ghost Warrior harmadik része, amiről most egy újabb, esős, éjszakai küldetést tudunk mutatni.

Befutott a Szépség a szörnyeteg előzetese

A Walt Disney jövőre se hagy fel klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplős újrázásával, így 2017 tavaszán a Szépség és a szörnyetegen lesz a sor, amihez végre előzetesünk is van már.

Rainbow Six: Siege - biztos a második évad

A Ubisoft a Rainbow Six: Siege hivatalos Twitter-csatornáján jelentette be, most már biztos, hogy a második évre is kapunk szezonbérletet, így a most megjelenő utolsó DLC-vel nem ér véget a játék támogatása.

Brit toplista: nem rajtolt jól a Dishonored 2

Hiába zuhantak nagyot a Call of Duty: Infinite Warfare eladásai, az Infinity Ward játéka simán megőrizte múlt heti első helyét. Az újoncok közül senki, még a Dishonored folytatása sem tudott maradandót alkotni.

Zseniális reklámot kapott a PlayStation 4

A Sony ezúttal sem bízta a véletlenre a PlayStation 4 tévéreklámját, egy újabb élőszereplős videóval igyekszik kedvet csinálni a közeljövő játékfelhozatalához - és persze magához a konzolhoz.

A nap kérdése: bejelentést teasel a Watch Dogs 2?

A derék Marcus előtt nincsenek titkok, még a Ubisoft egyik E3-as meglepetését is kiszivárogtathatjuk vele a Watch Dogs 2-ben. De vajon valódi teaserről vagy egy jól sikerült poénról van szó?

Rebootolhatják az X-Men-sorozatot

A hétvégén felröppent hírek szerint a Logan után resetelik az X-Men-sorozatot, a színészgárda felfrissül, és Bryan Singer rendező sem tér vissza valószínűleg. Már el is kezdődtek a munkálatok, Simon Kinberg gőzerővel dolgozik a forgatókönyvön.

Képtrió érkezett a Mass Effect: Andromedához

Bő két hetet kell még várni a Mass Effect: Andromeda első gameplay előzetesére, de tudjuk, hogy mennyire nehéz a dolgotok: hogy a fájdalmakat enyhítsük, három screenshotot mutatunk a sorozat legújabb részéből.