Visions of Mana PC, PlayStation, Xbox

1725986319

Visions of Mana teszt

Tizennyolc év után érkezett új, teljes értékű epizód a Mana-szériához, ami a Final Fantasy mellet a Square Enix egyik legrégebbi sorozata. A megreformálás helyett, azonban inkább a könnyes nosztalgiázás volt a cél.
1725031800

Bezárnak a Visions of Mana fejlesztői

Éppenhogy megjelent az első játékuk, a Tencent és a NetEase máris bezáratta a Visions of Mana fejlesztőit, a japán Ouka Studiost. A döntés miatt a sikercímek hiányát okolják.
1724652000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, azonban a leginkább várt cím egyértelműen az új Star Wars-játék, az Outlaws lesz. Sorozatok terén pedig néhány közkedvelt darab is visszatér egy új évaddal.
1724306740

Itt a Visions of Mana utolsó előzetese

A Square Enix várva várt szerepjátékához múlt hónap végén került fel kipróbálható verzió a digitális térbe, és most kiadták az utolsó kedvcsináló előzetest a meseszerű kalandhoz, néhány új kép társaságában.
1722333600

Megérkezett a Visions of Mana demója

A Mana-sorozat méltatlanul régóta várt új része egy hónap múlva a boltokba kerül, de már most tehetünk egy próbakört a játékkal! Érdemes lesz, hiszen jutalmak és egy egyedi sztori vár ránk a próbaverzióban.
1722268800

Visions of Mana - traileren a játékban szereplő elementálok

Újabb trailer érkezett az augusztus végén megjelenő fantasy RPG-hez a Visions of Manához. Az friss ízelítő részletes betekintést nyújt a játékmenetbe és az elementálok használatába.
1718204402

Már tudjuk, mikor érkezik a Visions of Mana

Amellett, hogy egy újabb játszható karaktereket erősített meg, a Square Enix végre elárulta a Visions of Mana megjelenési dátumát. A nyár végén érkező jRPG-ben Palamenát, a Mélység Királynőjét és a Julei-t, az Erdők Őrzőjét is irányíthatjuk.
1718033400

Szerdán jelentik be a Visions of Mana megjelenési dátumát

Több mint másfél évtizede nem kapott új fősodorbeli epizódot a franchise, így nem csoda, hogy ekkora feneket kerít neki a kiadó. A megjelenési dátumhoz egy új trailer is érkezik, amit egyelőre még nem élesítettek.
1715362200

Korhatár-besorolást kapott a Visions of Mana

Ami azt jelentheti, hogy az eddig csak rendkívül tágan "majd valamikor nyáron érkező" játékhoz előfordulhat, hogy hamarosan konkrét megjelenési dátumot is tudunk majd kötni.
1712901600

Új trailer érkezett a Visions of Manához

Nemsokára visszatérünk a Mana Fájához és erre az eseményre bizony fel kell készülnünk. Most a Square Enix legújabb videója lesz ebben segítségünkre, melyben a játéksorozat történetét mutatják be egy játékos életén keresztül.