Paper Mario: The Thousand Year Door (remake) Nintendo

1716795392

Paper Mario: The Thousand-Year Door teszt

A Super Mario RPG kiváló remake-je után a Mario-szerepjátékok csúcsát támasztja fel a Nintendo, egy Gamecube-os klasszikust remasterelve, amely ezúttal is a papír erejét hívja segítségül a Mario-univerzum ábrázolásához.
1716361201

Launch trailert kapott a Paper Mario: The Thousand-Year Door

Már csak egyetlen napot kell aludni a Paper Mario-széria legjobb iterációjának megjelenéséig. Főhősünk képességeit taglaló launch trailerrel készülünk a 2004-es GameCube-os klasszikus újrázására.
1716184800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Számos cím tart igény a figyelmünkre ezen a héten is, kezdve az egészen apróktól egészen a AAA címekig. Bár kevés mozis premiert kapunk a héten, a streamingszolgáltatók valamelyest kárpótolnak majd minket.
1714114806

Ezt érdemes tudni a Paper Mario: The Thousand-Year Doorról

A remake megjelenése már a nyakunkon van, a Nintendo pedig egy részeltekbe menő előzetessel készít fel minket rá. A Paper Mario: The Thousand-Year Door főbb jellegzetességei kerülnek terítékre a videóban.
1711530000

Újabb kedvcsináló érkezett a Paper Mario: The Thousand-Year Door-hoz

Nem tegnap volt, mikor eredetileg megjelent a Paper Mario: The Thousand-Year Door GameCube-ra, az idő vasfogát leküzdeni kívánó Nintendo pedig elhozza a játékot Switch-re is, természetesen felújítva. Most ehhez kaptunk egy újabb videót.
1710097200

Még idén érkezik két Super Mario cím és a következő filmre sem kell sokat várni

Nem csak a LEGO együttműködést tartogatta Mario-napra a Nintendo. 2026-ban jön az új film, megjelenési dátumot kapott a The Paper Mario: The Thousand Year Door remake és a Luigi’s Mansion 2 HD.