Már készül a következő Tony Hawk-játék

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a Tony Hawk: Ride csúnyán leszerepelt, a gördeszkás és az Activision is meg van róla győződve, hogy az új deszka-kontroller jelenti a sorozat számára a jövőt.
Bár a Tony Hawk: Ride csúnyán leszerepelt, a gördeszkás és az Activision is meg van róla győződve, hogy az új deszka-kontroller jelenti a sorozat számára a jövőt.



Hawk a Twitteren kotyogta ki, hogy a napokban találkozott újra a Ride-ot fejlesztő Robomodóval az új projekt kapcsán, s állítólag az már most sokkal jobban néz ki, mint ő arra valaha is számított. További információkat nem árult el, viszont hamar megnyugtatta a rajongók izgatottabb részét: hamarosan megtudjuk az első részleteket. A gördeszkás korábban azt mondta, nem tartja kizártnak, a sorozat következő részei kompatibilisek legyenek a Natallal és a Sony mozgásérzékelős kontrollerével, azonban azt is megjegyezte: nem szeretnék elhanyagolni a borsos áron beszerezhető műanyag deszkát sem.
10.
10.
HallowX
#10: Na igen..ez igazából csak egy kétségbeesett próbálkozásnak tűnik, hogy leverjék a Skate-et, de igazából ezzel nem fog menni. Tony bácsiban sokkal több tartásnak kéne lennie, nem mint hogy egy ilyen dologhoz adja a nevét és még fényezi is:(
9.
9.
Kyuubi
Szerintem a Proving Ground is jó lett volna, ha nem PS2 szintű grafikát csinálnak hozzá. Azon a vonalon kéne tovább haladni, ezt a deszkás kontrollert szvsz hülyeség erőltetni.
8.
8.
Mortician
#4: Már nem azért, de a THPS2-nek kb. nulla volt a fizikája. Egy igazi deszkás nem fog 720 fokos fordulatot csinálni vagy úgy 20 mértert zuhanni, hogy nem lesz semmi baja.
7.
7.
HallowX
ezt én is tudom:) csak most látom hogy elfelejtettem odaírni a hiánya szócskát..elnézést
5.
5.
HallowX
4.
4.
HallowX
Nekem az összes rész tetszett, ami kijött PC-re. Na igaz nem a realitás miatt, hanem az őrült hülye világ miatt, amit megalkottak hozzá. Az underground 2-t nem is tudom, hányszor vittem már át. Nekem az az ökör favorit. Ps2-n vittem végig nemrég a Tony Hawk Provind Ground-ot. Azzal sem volt igazából semmi bajom. Mondjuk az is igaz, hogy a Skate is odab*sz. Xbox-on volt hozzá szerencsém egy elektronikai szaküzletben. És hát tényleg lélegzetelállítóan jó. De abban valahogy az esésekkel és a balesetek során a test fizikájával nem vagyok elégedett. Valahogy nekem teljesen műnek tűnik.
2.
2.
Batri
#2: a ps1-es részek számozva voltak. az utolsó volt a negyedik rész, utána jött a ps2-es korszak és alcimeket adtak neki( szvsz onnantól ment egyre lejjebb a sorozat). a Skate 3-at jobban várom...
1.
1.
Maxxer
Nekem még ps1-es időkről volt , 2 kedvenc részem sajna,már nemtudom a pontos nevüket ,de egyikben imádtam az editor-t.-:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...