Érkeznek a LEGO Animal Crossing szettek!

  • Írta: szlav
  • 2023. október 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Mindenki imádja a LEGO-t és mindenki imádja az Animal Crossingot is, a kettő kollaborációja tehát aligha sülhet el balul! A dán kockagyártó bejelentette, hogy hamarosan a valóságban is megépíthetjük az állatkák boldog szigetét.

Korábban már rebesgették a hír, tegnap azonban hivatalossá vált: érkeznek az Animal Crossing LEGO-szettek! A méltán népszerű, a koronavírus-járvány alatt azonban a New Horizons megjelenésével a csillagokig kilövő játéksorozat a világ egyik legcukibb, legbékésebb játéka, hiszen a célunk pusztán az, hogy egy rakás kedves állatka mellett felépítsük, berendezzük és rendben tartsuk álmaink birtokát. Ezt hamarosan a kávézóasztalon vagy a nappali szőnyegén is megtehetjük!

Habár a LEGO egyelőre csak a fenti, nem túl beszédes promóvideót osztotta meg, a korábban megszellőztetett infók szerint öt különböző Animal Crossing-témájú szettet várhatunk majd, melyek a 170 darabos, 14,99 dolláros apró csomagtól, egészen az 535 kockaszámú, 74,99 dolláros dobozokig terjednek majd. A pontos, hivatalos leleplezésekre még várunk, de nem árt résen lenniük azoknak, akiket érdekel a téma: biztos, hogy igazi gyűjtenivalók lesznek a hamarosan érkező szettek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...