E3 2011: Battlefield 3 videók - csata élesben

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts zászlóshajója, a várva-várt Battlefield 3 sem maradhatott ki a szórásból, hovatovább jó pár néző csak ezért a címért ülte végig a kiadó egyébként csekély innovációt nyújtó showját. A DICE gyermekében nem is csalódtunk - jó, talán csak egy kicsit. Harc Párizsban és egy páncélos belsejében.

Ahogy azt megjósoltunk, az Operation Metro térképről is lehullott a lepel, a napfényes Franciaországban lévő helyszín bizonyára sok véres csatározást fog viszontlátni. A legszebb az egészben, hogy megerősítették a nyílt bétateszt időpontját is, mely szeptemberben lesz. A Medal of Honor limitált kiadását birtoklók minden bizonnyal még nyáron belevethetik magukat a multiba.

Az EA sajtótájékoztatóján egy delejes tankcsatában is részt vehettünk, illetve a Frostbite 2.0 engine hangzatos fícsöreit is prezentálták nekünk a DICE szakmunkásai.

Végül a megjelenési dátum 2011.október 25-e.

28.
28.
Hubert Cumberdale
#27: talán az 512 ram volt a kevés. vagy az 550 MHz órajelű videókártya. És az a 8 mag is 3.2 GHz-n fut ha jól tom, amin már a 2 magosok is :)
26.
26.
frankek
hmm lehet hogy az amerikai hadsereg várhatott volna azzal a Cryengine3 megvételével és vették volna meg a frostbite2-őt mert ez enyhén szólva is brutál :D
25.
25.
XDannyL
Ez a játék tuti hatással lesz az érettségi jegyeimre xD
24.
24.
nex25
#23: háát ha egy olyan játékot is mondasz megtapsollak!
23.
23.
gamma
nem aza lényeg hol láttam ennél realisztikusabbat megmondom sehol bazdmeg, egyszerűen ezt látom minden játékban évek jó pár éve hogy hamar eltűnik gömb formában jelenik meg, nem szószerint értve, szóval szar az egész lehetne jobb úgy mint minden más a játékban ennyi nem igaz nem tudják megcsinálni, a robbanásoknak is köze nicns a valósághoz, de most nehogy azzal gyertek hogy akkor menjek a valóságba és nézzem azt...
22.
22.
dave280
#6: Már bocs, de én ezt sértésnek veszem!! Tini vagyok és igen is "le esett az állam"!
Hol láttál te realisztikusabb robbanást vagy füstöt? És ha létezne is véletlenül ilyen játék miért nem azzal foglalkozol?
21.
21.
Cuppak
#20 Hát igen , nem pont ezt a pályát kellett volna mutatniuk ,úgy hallottam ma is lesz 1 új videó.
20.
20.
kekvillam
ütös de egy kicsit uncsinak tünik nekem lehet hogy nem az de azért meg veszem
19.
19.
Cuppak
Csak nekem tetszik a késelés ? rohadt jó lett megcsinálva :D
18.
18.
Cuppak
#9 Azt írják normal grafikán ugyanúgy fog menni mint BFBC2 csak dx10 kell hozzá..
17.
17.
Cuppak
Na ez baszott jó lesz , valahol láttam hogy 700x vagy 700 %al már nem tom többen pre orderelték bf3-at mint bfbc2t
13.
13.
sanyi80
Ha jol tudom BF3 mar nem tamogatja a win XP-t sem tehat a rendszer kovetelmeny valoban magas lessz egy kicsit .De biztosan optimalizalva lessz a jatek es lehet el fog futni kissebb config-on mint amit majd ki fognak irni.Igy volt ez a BBC2-nel is.
12.
12.
Split
#10: Igen, a Crysis vesztét is a konzolport okozta, mint ahogy manapság minden játékét PC-n. Itt tuti nem kell ettől tartanunk, hiszen nyilatkozták is, hogy a fő platform itt a PC. (nyilván a nagyobb teljesítmény, jobb videokártyák, és DX11 támogatás miatt)
11.
11.
sanyi80
#6: nem 2000-et irunk ? meg realisztikuszabb robbanas es fust ? nem tudom ki , hogy van vele de en meg ettol jobb grafikat nem lattam .Na jo ott a cryengine 3 de abban a rombolhatosag nem valami nagy .Szerintem ez a motor lessz az fps-ek koronazatlan kiarlya.
10.
10.
ribizly
Két dolog:

1. A gépigény engem is aggaszt egy kicsit, de mondjuk a BF:BC2 is elég komolyan néz ki és ott sem kell erőmű, szóval csak nem kell annyira félni tőle.

2. Nem tudom kinek tűnt fel még rajtam kívül, hogy a prezentáció alatt nem XBOX360-ról nyomták. Hanem igenis PC-n billentyűzettel, egérrel. Szóval, egy kicsi remény van rá, hogy nem valami vacak konzolport lesz a drága. Persze ez igaz az előző részre is, szóval eddig nem kellett csalódni a srácokban.
9.
9.
isaac9999
Nagyon jónak tűnik, csak ne legyen hatalmas a gépigénye, mert akkor megint csak a gazdagok játéka lesz pár évig....
8.
8.
smash
Ez hatalmas játék lesz :) Mikor lesz már Október? A CoD nekem csalódás személy szerint, mintha az MW2-t látnám új pályákon....
7.
7.
Split
#6: Jelen korunk egyik legfejlettebb 3D megjelenítő motorjára azt írod, hogy nem 2000-et írunk? Nem tudom, hogy te eddig milyen színű zacskóban laktál, de elmondom, hogy jelenleg ez a legrealisztikusabb renderelési eljárás. Ettől "valóságosabb" füstöt, és port nem hiszem, hogy láttál volna valaha játékban.
6.
6.
gamma
olyan ez a video mint az autósok közül az nfs csak egy shooter gém, a robbanásokat + a porzást illene élethűbbre megcsinálni, mert ez még nagyon gyerek cipőben jár pedig már 2011-et írunk nem pedig 2000-et... ez így nem hiteles persze a tiniknek már ettől is le esik az álluk
5.
5.
Split
Nekem az a fricska tetszett, mikor a bácsi mondta, hogy itt is lesz online statisztika, csak természetesen ingyen. (jó, ide nyilván nem csomagolnak pályákat, így nincs is miért fizetni... a kérdé csak az, hogy cod alá viszont megéri-e fizetni? :D )
4.
4.
attila 999
elkepeszto,fenomenalis.komolyan mondom majdnem leestem a szekrol.bitang jol nez ki.a hangulata pedig 10bol 13
3.
3.
gucho
jó lesz ez,csak legyen már október
2.
2.
sowsminimal
1.
1.
amd33
Ez kibaszottul ütni fog...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...