Dragon's Dogma: Dark Arisen - újabb részletek

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 4.
  • Hír
Link másolása
A Capcom szerepjátékának kiegészítőjében főleg a Bitterblack Isle földalatti üregeiben fordulunk meg, ráadásul Rift-kristályokkal is többször találkozunk. A friss információk mellett egy csokornyi új screenshottal szolgálhatunk.

A Dragon's Dogma: Dark Arisen játékidejének tetemes részében a Bitterblack Isle földalatti kazamatáiban bolyongunk. Mindennél nagyobb hangsúly lesz a Rift-kristályokon, amikkel nem csupán új csatlósokat toborozhatunk magunk mellé, hanem a tájékozódáshoz elengedhetetlen fényt is ezek jelentik a sötét járatokban.

Ellentétben az alapjátékkal, a Rift-kristályok már nem lesznek ritkák, gyakorta találkozunk velük a Dark Arisenben - sőt mi több, karakterünk fáklyaként is használhatja őket. Összefutunk törött kristályokkal is, amiket aztán megjavíthatunk, és azokon is átléphetünk a Rift-dimenzióba, hogy új követőket szerezzünk.


A fényre igen nagy szükségünk van, elvégre a játék tetemes részében a sötétben botorkálunk, így kiszolgáltatottak vagyunk a lesből támadó, hátborzongató lények ellen. A Rift-kristályokkal megtámogatott fáklyákat az ellenfelek ellen is bevethetjük, elvégre a fény igen nagy kárt okoz bennük.

A Dragon's Dogma masszív bővítménye április végén jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra, 29,99 eurós áron.

2.
2.
MrBenjamintoto
És akkor most az első részt megkapják akik ezt megveszik?csak mert voltak ilyen hírek
1.
1.
azureknight0715
Én a dragon dogmában legjobban az éjszakát bírtam ahogy sikerült megoldaniuk. Értem ezalatt hogy pl tényleg semmit nem lehet látni fényforrás nélkül és az meg felejthetetlen élményt ad pl ha a sárkány éjjel elkezd tüzet okádni vagy a mágikus íjjásszal egy fény nyilat kilősz a Küklópszra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...