Get Even - a The Farm 51 új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Farm 51 ugyan még nem ejtette meg a hivatalos bejelentést, de hát az internet ilyen: előkerültek az első képek és részletek a fejlesztőcsapat legújabb, 2015-ben érkező játékáról.

A Get Even várhatóan 2015-ben jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, az első képek és infók alapján a Painkiller: Hell & Damnation és a Deadfall Adventures fejlesztői igyekeznek összekapni magukat a generációváltás apropóján.

A játékbeli karakterek és helyszínek egy spéci 3D-szkennelős eljárás segítségével készültek, a játékmenet pedig a mostanság divatos koncepcióra épít, melynek célja, hogy elmossa a határokat az egyjátékos és a multiplayer módok között.

Az egyjátékos kampányba például bármikor becsatlakozhat egy másik játékos, hogy átvegye egy korábban még AI által irányított ellenség szerepét, ebből pedig az is következik, hogy a játék kevésbé lesz kiszámíthatóbb. További érdekesség, hogy kampányból mindjárt kettőt is kapunk, a két szemben álló fél történetét mindkét oldalról végigjátszhatjuk.

A The Farm 51 a szivárgás óta egyébként "igazolta" a játék létezését, és januárra ígéri a részletesebb bemutatóját.

14.
14.
kredencferenc
Azért annyit hozzátennék a cikkhez, hogy a Painkiller: Hell & Damnation csak remake. Nem igazán fejlesztették csak átírták az eredetit egy másik grafikus motorra. Az érdem a People Can Fly-os srácoké. A képek viszont nem rosszak. Eléggé elborult a hangulatuk ahhoz, hogy valami jó is kisüljön belőle. Hajrá!
13.
13.
simon 555
#11: Na, akkor jól gondoltam:D
12.
12.
Kougat
#9: Tényleg, bocs ezt eddig észre sem vettem :D
11.
11.
Pharaoh
9-10#: Mivel a képek alapján a játékban teleportálásra vagy időutazásra (, de minimum tudományos-fantasztikus elemekre) lehet számítani, a CornerShot kijelzőjén vélhetőleg a helyzet jövőbeni lehetséges végkifejlete látható, mikor a térdelő alak előrántja a fegyverét és rálő a társunkra! Ez lehet egy taktikai elem a játékrendszerben, mint pl. a Crysis tactical view-ja vagy Timeshift időmanipulálós "puzzle" részei!
10.
10.
simon 555
#9: Lehet, hogy a kamera a jövőbe lát:D
9.
9.
Shannaro
#7: De a kijelző nem azt mutatja, ami a valóságban történik, nem ugyanolyan pozícióban vannak a szereplők. Mondjuk lehet, hogy ezek a részletek csak engem zavarnak.

A játékhoz: a nehézségi fokot sem lehet meghatározni olyan könnyen majd, ha egy profi fps játékos ugrik be az AI helyére, nem lesz könnyű dolgunk.
8.
8.
Zombiekiller6
Szép, érdekes... várom :D Csak el ne csesszék, mint mondjuk a Wolfenstein: The Order-t, az első trailere teljesen meghozta a hangulatot és a kedvemet, majd láttam egy gameplay-t és rosszul lettem...
7.
7.
Kougat
#6: Valakit vallatnak és ha beszél/nem beszél, nem ölik meg vagy megölik/megölik.

Egyébként Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!! :D
6.
6.
markoci555
nem nagyon értem a 3. képet
5.
5.
bodortamas1
Elég jó koncepciónak tűnik, de várjuk csak meg azt a részletesebb bemutatót.
4.
4.
Pharaoh
A 3. képen az egy CornerShot (kanyarpuska, rajta egy pisztollyal, és egy kamerára kötött okos telefonnal)! Hiányoltam már ezt a CoD-k valamelyikének kreatív fegyverarzenáljából!
2.
2.
király j
De jó,nekem való játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...