Batman: Arkham Knight - íme, az augusztusi DLC-k

Link másolása
Bár még alig jelent meg a Batgirl: A Matter of Family DLC, a Warner már az augusztusi letölthető tartalmakat mutogatja. Két kisebb csomag érkezik, mely főleg karakter- és Batmobil-skineket tartalmaz majd.

A szezonbérletesek számára mától elérhető a batgirlös A Matter of Family DLC, a többieknek azonban még egy hetet várni kell rá. Kérdéses, hogy mikor lesz elérhető az új sztori a PC-seknek, akik közül sokan még elindítani sem tudják a játékot a rossz optimalizáció miatt.

Az üzlet azonban nem állhat meg, a Warner nemrég bejelentette az augusztusi DLC-felhozatalt a játékhoz.

A fenti képen látható 1989 Movie Batmobile Pack megvásárlásával az 1989-es Batman-filmet idézhetjük meg a játékban, mivel az abban látott Batman-ruhát és Batmobilt kapjuk meg.

A második csomag a The Bat-family Skins Pack, melyben a hat (1990s Catwoman, One Year Later Robin, Arkham Origins Batman, Iconic Grey and Black Batman, 1970s Batman és Original Arkham Nightwing) karakter skin kapott helyet.

A fenti DLC-ket a season pass-szel rendelkező játékosok ingyen tölthetik majd le, a többiek pedig külön-külön is megvásárolhatják valamikor augusztusban.

5.
5.
Cimbye
"Arkham Oranges" :D

Arhkam Origins, javítsátok légyszi :D
4.
4.
Drazhar
a '89-es ruha és kocsi állat, a másik skin pack viszont teljesen felejtős :S
2.
2.
Red-E-Kamp Van
Szeretem ezt a pöcörő batmobilet, van is néhány matchboxom belőle, de azért itt más lehet az élmény. Tehát most egyedül emiatt próbálnám ki a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...