Gears of War 4 - végre közös játék PC-n és Xboxon

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 1.
  • Korai verzió
Link másolása
A Coalition elhintette, hogy a hétvégén tesztjelleggel összeeresztik a PC-s és Xbox One-os játékosokat a Gears of War 4 kompetitív multiplayerében. Végre kiderül, hogy egérrel és billentyűzettel, vagy kontrollerrel jobb harcolni.

A hétvégén próbajelleggel élesedni fog a cross-play a Gears of War 4 kompetitív multiplayerében PC-n és Xbox One-on. Így a két platform tulajdonosai ezekben a játékmódokban is egymásnak eshetnek - korábban csak a kooperatív kampányban és a hordamódban találkozhattak a játékosok.

A próbahétvége kulcsfontosságú a tartósabb cross-play lehetőség szempontjából, a fejlesztők rengeteg fontos információhoz jutnak hozzá. Bátorításként minden játékos némi XP-boostnak örülhet. Egy nyert meccsért 600 helyett 1500 tapasztalati pont jár, vereség esetén pedig 100 helyett 750 XP.

A teszt során a legújabb térképek, a Checkout és Drydock is kipróbálható lesz, valamint a Team Deathmatch, a Dodgeball és a King of the Hill játékmódokat próbálgathatjuk így.

A kompetitív cross-play pénteken élesedik.

11.
11.
user101
Azon senki sem gondolkodott el, hogy pc-n senki sem játszik ezzel amíg nem jön Steam-re ?! :) Azokat meg nem fogják össze-ereszteni a boxosokkal ( áthallásos, értsétek jól ! :)
10.
10.
zozo76hun
#8: de ahhoz kiegeszito hardware kell, nem? meg az nem is annyira pontos mint pc-n. na meg a faszom sem jaszana egerrel mar. de a lenyeg akkor is hogy igy konnyen bejonnek a kepbe a csalok, mivelhogy a pc mint platform, melegagya ennek. na mindegy, engem hidegen hagy, mivel nem csipem a gow-ot, de pl egy bf1-ben mar rohadtul zavarna ha a masik akkor is lat ha fal van kozottunk, meg az isten tudja mar mennyi lehetoseg van arra hogy csaljon valaki.
9.
9.
kopic
Hat wallbouncolni joyon csak könnyebb lehet, szóval One játékosok előnyben.
Plusz Ra1D3-nek van igaza.
8.
8.
kergabi83
#7: XO-nal is tudsz egérrel, monitoron játszani.
7.
7.
zozo76hun
egy ilyen hetvegi poennak elmegy ez a cross-platform dolog, de a jovoben sztem jobb ha nem eroltetik a dolgot, plane az fps lovoldeknel. mert egyreszt ugye az egerrel pontosabban/precizebben lehet celozni, amivel atlagban a konzolosok hatranyba kerulnenek, de ami a rosszabb hogy igy raszabadulna a PC-s oldalrol egy rahedli csalo a konzolosokra. na az nem hianyzik szerintem senkinek.
6.
6.
Balazska4
#4: Precizebb ez vitathatatlan de az is fontos ki hogy játszik.
5.
5.
Ra1D3n
#4: Szerintem nem. Nem azért mert konzol hívő vagyok, egészen más okból. A Gears mint olyan, itt a célzás sosem volt annyira fontos. Eltalálod az ellenfelet egy robbanós nyíllal, meghal, ha telibe lövöd shotgunnal(és az emberek döntő többsége ezzel a fegyverrel megy a legtöbbször), akkor meghal. A sniper mint olyan egy ember jogosultsága, azé aki megtalálja. Itt az lesz a legjobb aki a wallbouncet jobban elsajátította és melléje kibaszottul profin is tudja kezelni a fegyvereket...
4.
4.
Matt8888
Ez ilyen időről időre felhozott téma amúgy hogy összevetik a PC-st a konzolossal.

2# - Szerintem is pontosabb. PC-sek előnyben szerintem.
3.
3.
Gykrizsi
Közben kikerült az új pálya és egyéb újdonságok is. Erre meg kíváncsi vagyok,majd kiderül. A horda jól megy, persze az más.
2.
2.
Yanez
Bár szerintem egérrel pontosabb a célzás, a dolog nagyban attól is függ, ki mennyire jó játékos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...