Ne várjunk Diablo-bejelentést az idei BlizzConon

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
Sokan kíváncsiak a Diablo jövőjére, ezért rengetegen várják, hogy milyen új híreket kapunk a Blizzard idei házi rendezvényén. Sajnos a közösségi menedzser lehűtötte a kedélyeket, a novemberi BlizzConról kimaradnak a Diablo-bejelentések.

A Diablo III már elég régóta a piacon van, így talán itt az ideje, hogy a Blizzard eláruljon pár részletet a sorozat folytatásáról. Nem kell egyből a negyedik részre gondolni, simán beérnénk egy új expanzióval, vagy egy Rise of Necromancerhez hasonló kisebb DLC-vel.

A közösségi menedzser, Brandy Camel a Blizzard fórumán erősítette meg, hogy noha a csapat keményen dolgozik a Diablo jövőjén, ebben az évben nem fognak bejelenteni semmit. A jövőben valamikor erre is sor kerül, de nem a novemberi BlizzConon.

Könnyen lehet, hogy a World of Warcraft soron következő kiegészítőjére koncentrál az irvine-i brigád. Az eseményre november 3-4. között kerül sor.

Mobilos RTS-en dolgozik a Blizzard?

A stúdió legfrissebb állásajánlatai szerint nagyon úgy tűnik, hogy a csapat egy MMO-elemekkel megspékelt valós idejű stratégián dolgozik mobilokra. Sikeres pályázó az lehet, akinek már van tapasztalata a Unity Engine-nel.

Elég érdekesnek tűnik a koncepció. A Unity amúgy nem ismeretlen a Blizzard előtt, a Hearthstone mobilos verziója is ezt a motort használta.

4.
4.
DarkLord
Szezon 5-től nem játszom a játékkal az sem ma volt, de , addig beleraktam 1000+ órát. Szemrebbenés nélkül azonnal megvenném, ha kijönne a kieg még, akkor is , hogy tudom, hogy nem játszanék utána vele ugyanúgy, mint a szezon 5 óta, de a kieget nagyon várom ennek ellenére is hátha lesz belőle valamikor valami.
3.
3.
csabuszflash
#1: Pedig megvettem volna a második kieget is biztosan. Nagyon hallgatnak erről és nem hiszem hogy azért mert titokban csinálják
1.
1.
Nicodemus
Az annó tervbe vett második expansion szépen elúszott a semmibe. A történet nincs lezárva és hiába a mai napig aktívan játszó keménymag, mivel nem e-sport ezért szépen pofán vannak szarva. Ebből már nem lesz semmi, max dlc. Nehéz megérteni és elfogadni ezt a pénz éhes hozzáállást egy ennyire sikeres és gazdag cégtől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...