Itt nézd vissza a Minecon 2019-et!

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi Minecraft-expó több érdekes bejelentést is tartogatott, melyekről az alábbiakban olvashattok; új civilizációval és két új környezettel bővül a Minecraft, illetve hamarosan érkezik a Minecraft Earth is.

Délelőtt már összeszedtük a Minecraft: Dungeons friss látnivalóit, de közben az alapjátékot érintő komolyabb változásokról is lerántották a leplet. Ezek közül a legjelentősebb, hogy a Soulsand Valley és a Netherwart Forest környezet mellett érkezik a Piglins civilizáció is. A piglinekről azt érdemes tudni, hogy megszállottan imádják az aranyat; ha arany páncélt viselsz, akkor békén hagynak, viszont arany nélkül nem sok jóra számíthatsz, különösképp, ha az értékes kincsesládáik körül babrálsz.

Emellett kaptunk néhány új infót a Minecraft Earth kapcsán is. Ezek szerint a játék androidos és iOS-es előregisztrációja a tegnapi naptól élesedett, aki pedig él a lehetőséggel, az majd a közeljövőben kap részletes tájékoztatást, hogy a saját régiójában mikortól lesz majd elérhető az alkotás. Elsőként feltehetőleg majd egy kisebb országban kezdi meg a karrierjét az AR-játék, Új-Zélandon például sokan már az októberi rajtot valószínűsítik.

Időközben pedig az is kiderült, hogy a PC-re, Androidra és Xbox One-ra érkező Minecraft Character Creator új rendszere lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy az AR-es spin-offban létrehozott karaktereiket összehangolják a Minecraft alapjátékban kreált avatárukkal is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...