New Tales from the Borderlands - friss látnivalókon a karakterek és a gameplay

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Egy bő hónap múlva megkapja a régen várt folytatását a Tales from the Borderlands. Ismerjük meg az új sztori hőseit, és nézzünk bele a gameplaybe!

A Telltale Games bezárásával jó ideig úgy tűnt, hogy az epizodikus kalandjátékairól ismert stúdió egyik legváratlanabb sikersztorija, a Tales from the Borderlands sem kapja meg a maga folytatását. Azóta persze a vállalat újjáéledt, a folytatás jogait és annak elkészítését azonban a 2K házon belül adta tovább, mégpedig a Gearbox Software csapatának. Ennek eredményeképp egy bő héttel ezelőtt, a Gamescom színpadán leleplezték a New Tales from the Borderlands érkezését, amely új főszereplőkkel, modern stílusban hozza el a következő sztoriközpontú kalandot.

És mivel a megjelenés is meglehetősen közel van, nem is olyan meglepő, hogy máris újabb látvinalók érkeztek a játékról. Egy rövidebb előzetesben megismerhetjük a történetünk három balfék főhősét, Fran Miscowiczot, Octavio Wallace Dahrt és Anuradha Dahrt, egy hosszabb, 18 perces gameplay videóban pedig azt is láthatjuk, hogy mennyit fejlődött a játék a korábbi epizódhoz képest. Tudjuk, közhelyes ezt mondanunk, de a Gearbox ígéretei szerint nem csupán a döntéseinknek, de még a quick time eventek végkimenetelének is komoly befolyása lehet a sztori alakulására.

A New Tales from the Borderlands október 21-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...