Gameplay előzetesen az MLB: The Show 23

Link másolása
A Sony Interactive Entertainment és a San Diego Stúdió ezúttal még több információt és egy új előzetest osztott meg a rajongókkal a közös baseballjátékukról.

Az MLB: The Show 23 korábban már kapott egy borítót, és azt is megtudtuk, hogy 2023. március 28-án fog megjelenni. Ezúttal azonban kicsit jobban is betekinthetünk a baseballos videójáték berkeibe, méghozzá egy PlayStation blogbejegyzés segítségével. 

Legnagyobb újítás a játékosok közötti különbségek elkülönítése, hogy a videójáték felhasználója minél pontosabban tudjon magának karaktert választani. Emellett persze igyekeztek javítani a grafikán és hogy minél valósághűbb legyenek a baseball mérkőzések. Például a fejlesztők több, mint 5000 baseballos animációt adtak az MLB: The Show 23-hoz. Akiket érdekelnek a további újítások, látogasson el a hivatalos weboldalra!

Az MLB: The Show 23 március 28-án jelenik meg PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra. Az Xbox Game Passon keresztül is elérhető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...