Áprilisban érkezik a Warframe legújabb kiegészítője

Link másolása
A nagy népszerűségnek örvendő online multiplayer játék 2023. áprilisában kapja meg a The Duviri Paradox című expanzióját. A fejlesztők egy cinematic teasert is csatoltak a bejelentéshez.

Az online free-to-play akciójáték, a Warframe jövő hónapban kapja meg a következő nagyobb tartalombővítését, ami a misztikusan hangzó The Duviri Paradox alcímmel díszeleg. A kiadó és fejlesztő Digital Extremes egy nyílt világú kalandként emlegeti a bővítést, amihez egy eddig még nem látott kis ízelítő cinematic előzetest is csatoltak.

Nézzetek is bele! 

Az érkező kalandról a márciusi Devstream során esett szó, ahol a fejlesztők elmondták, hogy természetesen a régi és új játékosok számára is elérhető lesz az expanzió. Maga a frissítés három új játékmódot vezet majd be: Érkezik a "The Circuit", ami egy új, a Warframe saját végtelenített játékmódja lesz. A "The Duviri Experience", ami egy teljesen nyitott világú kalandot kínál a játékosoknak. És végül a "The Lone Story", ami azok számára lesz előnyös, akik egy kis szóló barangolásra vágynak a sci-fi világban.

Az április biztos, viszont pontos dátumot egyelőre nem kapott a The Duviri Paradox.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...