SGF 2023: A Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake-je az eredeti szinkronhangokat használja

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. június 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Konami lassan egyre több részletet oszt meg a Metal Gear Solid Delta: Snake Eaterről, a játék valóban az eredeti szinkronhangokat fogja használni.

A Konami a Metal Gear Solid Delta: Snake Eaterrel kapcsolatban nemrégiben megosztotta a rajongókkal, hogy "a remake főszereplői az eredeti szinkronszereplők lesznek". Ebből minden játékos arra következtethetett, hogy visszahívják az eredeti játék szinkronszínészeit és természetesen újraveszik a dialógusokat, hogy friss hanganyagot szolgáltassanak a készülő remake-nek.

Később a Metal Gear hivatalos Twitter-fiókja azt írta: "A Metal Gear Solid Delta: Snake Eater története és a karakterhangok is ugyanazok maradnak, mint az eredeti játékban." Ez arra utalt, hogy az újgenerációs játék egyszerűen újra felhasználja majd a PlayStation 2-es, eredeti hanganyagot.

A remake fejlesztői ezt a tényt megerősítették, a The Verge egy egész cikket szentelt a vallomásnak: tényleg nem fognak hozzányúlni az eredeti hangsávokhoz. 

Hogy ez rontja vagy csak nosztalgikussá varázsolja a játékmenetet, az a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater megjelenésekor kiderül! 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...