Warframe: 1999 - a múltba utaznak az űrnindzsák

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei TennoConon leleplezték a Warframe eddigi talán legizgalmasabb bővítményét. a Warframe: 1999 egy alternatív múlt idősíkján méretteti meg az Tennók képességeit.

A Digital Extremes csapata 2013 óta újra és újra megmutatta, hogy hogyan kell egy free-to-play online akciójátékot életben tartani minőségi tartalmakkal és a játékosok kizsákmányolása nélkül. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy miközben az idei TennoConon ismét színpadra került a már javában készülő Soulframe, a Warframe jövőbeli újdonságai is az élőtérbe kerültek. A cybernindzsák jövője (vagy múltja?) pedig igen fényesnek ígérkezik, hiszen a stúdió leleplezte a jövőre érkező bővítményt, a Warframe: 1999-et.

Mielőtt megláttuk volna a CRT monitoros ellenfeleket és a nindzsaöltözék korai prototípusát, már a címből rájöhettünk, hogy ezúttal egy alternatív múltba vezetnek majd a kalandjaink. Ez a sztoriszál és a drasztikus környezetváltás bőven megér egy misét, de szintén érdemes kihangsúlyozni, hogy az előzetes maszk nélküli főhőse kísértetiesen hasonlít Hayden Tennora, a Dark Sector egykori főhősére. A Digital Extremes korábban sem félt attól, hogy a hetedik konzolgeneráció TPS-ét a Warframe mellé állítsa, a párhuzamok azonban úgy tűnik, kezdenek egymásba futni. Kíváncsian várjuk, hogy milyen titkokat tartogat majd a Warframe: 1999, amely várhatóan 2024-ben érkezik majd, ingyenes bővítmény formájában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...