Új tartalmak érkeznek az Immortals of Aveumba

  • Írta: osan
  • 2023. november 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Nemsokára újból érdemes lesz belevetni magunkat a játék világába, hiszen új ingyenes tartalmak érkeznek a The Echocollector frissítéssel. Bekerül a New Game+ mód, illetve azzal együtt egy új nehézségi fokozat is. Érdemes lecsekkolni.

Annak ellenére, hogy nemrég hatalmas leépítések voltak az Ascendant Studiosnál és a játékot fejlesztő csapat fele elbúcsúzott a stúdiótól, most egy igazán jó hír érkezett. A The Echocollector nevet viselő ingyenes frissítés új endgame-tartalmat hoz magával, amivel jobban megismerhetjük a játék világát, illetve egy bossharc is kerül a játékba. Az új játék plusszal nemcsak a már megszokott tárgy fejlesztések lesznek elérhetők, de új nehézségi fokozatban is helyt állhatunk majd, a Grand Magnusban. Végül, de nem utolsó sorban újradolgozták az ellenfelek életét, sebzését és képességeit is, hogy en bloc jobb játékélményt hozzanak létre.

Az Immortals of Aveum egy több, mint korrekt játék lett, viszont hibáit így sem tudja feledtetni. Reméljük az új frissítés kicsit segít ebben. A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelent meg augusztus 22-én. A frissítés november 16-án várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...