A Take-Two szerint a Grand Theft Auto VI-ot nem érintette a színészek sztrájkja

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 9.
  • Hír
Link másolása
A kiadó legújabb pénzügyi jelentésében a cég vezetője, Strauss Zelnick elmondta, hogy a Grand Theft Auto VI "teljesen védett" volt a sztrájk ellen, igy az nem befolyásolta a játék a mo-cap és a szinkronmunkálatait.

Bár már tudjuk, hogy tegnap jóváhagyták az SAG-AFTRA és a filmstúdiók közti előzetes megállapodást, és a Take-Two legutóbbi pénzügyi jelentésében Strauss Zelnick vezérigazgató is optimista volt a tárgyalások pozitív kimenetelében. Bár a Grand Theft Auto VI munkálatait semmiképpen sem érintette az ügy.

Szerinte a Rockstarnak olyan típusú munkaszerződése van, amely kizárta volna, hogy emiatt megakadjanak a munkálatok. Még akkor sem, ha a stúdiók kontra szakszervezet közti tárgyalások rosszul végződtek volna. Ahogy Zelnick fogalmazott "teljes mértékben védettek vagyunk.", azaz a motion capture és a szinkronmunkálatok zavartalanul folyhattak a háttérben.

Most már tudjuk, hogy a Grand Theft Auto VI decemberben mutatkozik be a nagyközönség előtt, ám az elődje továbbra is remekül muzsikál a kasszáknál. Az ötödik részből már 190 millió példány szállítottak le világszerte, ami öt milliós növekedés a legutóbbi negyedév óta. A Rockstar másik nyitott világú játékából, a Red Dead Redemption 2-ből pedig 57 milliót szórtak szét a boltokban, azaz további két milliót három hónap alatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...