Csúszik az ARK: Survival Ascended xboxos megjelenés

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 15.
  • Csúszás
Link másolása
Ma jelent volna meg az felújított, Unreal Engine 5.2-re épített játék a Microsoft jelengenerációs konzoljain, azonban az utolsó pillanatban elhalasztották a rajtot, várhatóan a hét második felében érkezik a játék.

Nem sokkal a PC-s korai hozzáféréses megjelenés után jelentették be a fejlesztők, hogy a játék előbb Xbox Series-konzolokra, majd valamikor decemberben PlayStation 5-re is érkezik. Hétfő késő délután posztolta ki a játékot fejlesztő Wildcard a játék hivatalos X-oldalán keresztül, hogy nem fog megvalósulni a szerdai megjelenés, mivel még mindig a digitális hitelesítésen dolgoznak. A poszt alá érkező kommentek is várhatók voltak, alapvetően senki sem lepődött meg azon, hogy megint csúszik a játék, igaz, PC-n már legalább megjelent.

A tavasszal bejelentett játék az első, nyári megjelenési időablakot sem tudta tartani, aztán pedig az októberi megjelenést is csak Early Access formában tudták megvalósítani a fejlesztők. A Wildcard ígérete szerint az Xbox-verzió valószínűleg még a héten megjelenik, azonban sem pontos dátumot, sem pedig biztosítok nem tudtak adni a közösségi felületen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...