Vadiúj Banjo-Kazooie játék készülhet

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 30.
  • Pletyka
Link másolása
Több éves várakozás és reménykedés után úgy látszik, már javában készül a Banjo-Kazooie új része. Egy ismert bennfentes szerint a Microsoft csak 2022 óta dolgozik a projekten, azaz egy darabig ne számítsunk rá.

A ResetEra fórumáról ismert iparági bennfentes, NateDrake szerint egy új Banjo-Kazooie játék már fejlesztés alatt áll a Microsoftnál. Nem árult el sokat a projekt részleteiről azon kívül, hogy állítólag csak tavaly kaptak zöld utat a munkálatok. Több éves nélkülözés után már ez is remek hír a rajongók számára, igaz?

A jól értesült úriember szerint még sok tennivaló van az aktív projekt körül, a fejlesztés során még bármi változhat, azaz ötleteket hagyhatnak ki, vagy akár újraindíthatják a projektet belsőleg és így tovább.

NateDrake eddig hiteles infókat szállított, már a The Game Awards előtt elhintette, hogy új játékon dolgozik az Arkane Lyon (ebből lett ugye a Marvel's Blade), valamint az F-Zero folytatását (F-Zero 99) is ő szellőztette meg.

Maga a Microsoft Gaming elnöke, Phil Spencer a Windows Centralnak adott interjújában külön kiemelte a frencsájzt, azaz "hallja a rajongók" kívánságait, és megígérte, amint megtalálják a megfelelő csapatot és lehetőséget, újra visszatérnek a korábbi történetekhez és szereplőkhöz. A 2000-ben megjelent Banjo-Tooie óta nem kaptunk nagykonzolos részt, de a jelek szerint hamarosan változik a dolog.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...