Már javában folynak a munkálatok a Gravity Rush-filmen

  • Írta: osan
  • 2024. január 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Meglepő bejelentéssel érkezett a Sony az idei CES-re, mégpedig, hogy érkezik a Gravity Rush-film. Már egy ideje hallani a pletykákat az alkotásról, de most először ismerték el hivatalos kereteken belül a projekt létezését.

Nagyon úgy tűnik, hogy Kat valamilyen formában visszatér és újra fittyet hányhat a gravitációra – legalábbis ez derült ki a Sony idei CES-standjánál. Ugyan a bemutató nem kifejezetten a projektre koncentrált, hiszen a fő téma a Torchlight volt - egy új technológia, melynek hála a filmkészítők gyorsabban kipróbálhatnak ilyen-olyan beállításokat, kameraállásokat, hogy megnézzék melyik működik -, de biztató jel, hogy szemléltetésként a Gravity Rush-film is megjelent a God of War és a Horizon Zero Dawn-projekt mellett.

Szinte semmit nem lehet még tudni a készülő alkotásról, alig pár másodperces betekintőt kaptunk csak a projektbe – amit a DiscussingFilm X-posztjában tudtok megnézni -, de izgatottan várjuk az információkat, remélve, hogy Kat tényleg visszatér, mint főszereplő.

2.
2.
Seraph
#1: És ez az a Playstation amit elveszítettünk, többé nem fognak ilyenek készülni náluk.
AAA+ cinematic third person narritve experience, egyed.
1.
1.
DragonBleacPiece
annyira imádom mindkét játékot, ötletes, szép és jó érzés egyszerűen játszani vele, nem értem ilyen gameknek miértsincs sose folytatása évekkel később. simán el tudnék képzelni egy 3. részt ahol még jobban finomítják a repülést, harcot stb, új ellenfelek és területek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...